Hjem Kjendisnytt Kongefamilien har publisert årets julefoto – ønsker alle en god jul

Kongefamilien har publisert årets julefoto – ønsker alle en god jul

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

«Tradisjon» tro har den norske kongefamilien også i år publisert et julefoto på sosiale medier for å ønske god jul til det norske folk. 

På julaften ble årets bilde publisert på kongehusets Instagramkonto, med teksten:

«Med ønske om en riktig god jul»

Det flotte bildet føyer seg inn i rekken over de siste års julefoto kongefamilien har sluppet på sosiale medier. Bildet har på få timer fått tusenvis av likes og fine kommentarer. Det er tydelig at mange av landets innbyggere verdsetter kongefamilien vår.

Her er julebildet fra 2017:

Her er bildet fra 2015:

Du merker kanskje at en person mangler på bildet fra 2017 og 2018, kontra bildet fra 2015?

Marius Borg Høiby, sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, mangler nemlig på de siste års julebilder. Grunnen er uvisst, og mange har stusset på hvorfor han ikke er med, spesielt siden han har flyttet tilbake til Norge og var på julebildet fra 2015.

Prinsesse Märtha Louise med julehilsen

Også prinsesse Märtha Louise har publisert en julehilsen på Instagram. Til bildet av en gammel dorullnisse skriver hun blant annet:

Da jeg var 4 år lagde jeg denne nissen til barnepasseren min. Hun setter den frem hvert år til jul. Jeg synes det er så søtt. Det får meg til å tenke på alle de tingene vi slutter å gjøre etterhvert som vi vokser, fordi vi tror at vi ikke er god nok til det lenger. Som å tegne, lage dorullnisser og annet håndarbeid. La oss skape magi sammen folkens. 

God jul til alle!

Det er et nydelig bilde av den vakre og flotte kongefamilien vår. Jeg synes vi er heldig som har en så folkelig og åpen kongefamilie i Norge. 

Riktig god jul til kongefamilien og alle andre! Trykk på deleknappen nedenfor om du likte årets julebilde fra slottet! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com