Hjem Fremhevet Kongehuset deler splitter nye bilder av kronprinsparet

Kongehuset deler splitter nye bilder av kronprinsparet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fredag ettermiddag kom en overraskelse fra det norske kongehuset da de delte flere nye bilder av kronprins Haakon (50) og kronprinsesse Mette-Marit (50) på sosiale medier.

Bildene, som er tatt av fotograf Dusan Reljin, viser det kongelige paret i forskjellige antrekk og settinger.

Kronprinsesse Mette-Marit bærer en rød gallakjole fra designer Peter Dundas, samt en lys kreasjon. Bildene av kronprins Haakon viser ham i en gallauniform.

Foto: Dusan Reljin

Caroline Vagle forteller til Se og Hør at den lyse kjolen til Mette-Marit ble båret senest i fjor høst under feiringen av kronprins Christian av Danmarks myndighetsdag.

Foto: Dusan Reljin

De nye bildene har fått stor oppmerksomhet, og kongehuset har nok en gang klart å skape interesse blant folket. Bilder av kongefamilien er alltid populære, og det er tydelig at det norske folk setter pris på slike glimt inn i den kongelige hverdagen.

Foto: Dusan Reljin

En innsikt i det kongelige liv

Kongehuset har gjennom årene blitt flinkere til å dele personlige og offisielle bilder via sosiale medier.

Foto: Dusan Reljin

Dette gir en nærhet til kongefamilien som mange setter pris på. De nye bildene av kronprinsparet viser dem i både formelle og mer uformelle situasjoner, noe som gir et balansert inntrykk av deres offentlige og private roller.

Foto: Dusan Reljin

For et flott kronprinspar vi har!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com