onsdag, september 30, 2020

Kongen er enig med barna om hva som er aller vanskeligst

Mest lest nå

Forrige møtte Kongen barn for å snakke med dem om ting de er opptatt av i koronatiden.

Torsdag hadde Hans Majestet Kong Harald besøk av fem barn og to voksne fra Blå Kors Barnas Stasjon, opplyser hoffet i en pressemelding på Kongehusets hjemmesider

kong harald

De unge gjestene fikk servert kanelsnurrer og rød saft fra Slottets kjøkken, og var invitert for å snakke med Kongen om ting som opptar dem. Hvordan barna har opplevd koronatiden var naturligvis et sentralt tema. 


Barna var spesielt opptatt av at det er dumt å ikke kunne klemme så mye nå, og Kongen var helt enig i at det er noe av det vanskeligste i denne tiden.

Kongen og barna snakket også om hvilke bekymringer barna har hatt og fortsatt har omkring korona.

Alle skoler og barnehager ble stengt fra 13. mars i år og ut semesteret. Dette har naturligvis preget hverdagen til norske barn. Under besøket på slottet fortalte de hvordan de hadde opplevd perioden med hjemmeskole og digital undervisning, og hvor annerledes fritiden deres hadde vært fra tiden før korona. 

Hjemmeskole er noe Kongen også kjenner til fra egen familie. Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Maguns har også hatt hjemmeundervisning, og i denne perionde delte de blant annet en hyggelig hilsen på kongehusets offisielle Instagram-konto:

LES OGSÅ: Derfor har du aldri sett kong Harald i bunad

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter