søndag, februar 28, 2021

Kongeparet har ikke korona

Mest lest nå

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist koronasmitte.

Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er ute av karantene og tilbake i offisielt virke fra fredag denne uken, melder slottet i en pressemelding torsdag.  

Samtidig opplyses det at alle medarbeiderne ved Slottet som ble satt i karantene også  har testet negativt og er på vei tilbake på jobb.


Kong Harald og Dronning Sonja
Kong Harald og Dronning Sonja fra Slottsbalkongen

Det er en uke siden kong Harald og dronning Sonja gikk i karantene grunnet coronasmitte på slottet. 

Kongen gikk i selvpålagt hjemmekarantene, mens dronningen gikk i karantene som følge av nærkontakt med den koronasmittede hoffsansatte.

Nyheten om at kongeparet ikke er smittet, kommer samtidig som kunngjøringen om at det svenske prinseparet har testet positivt for korona og sitter i karantene med milde influensasymptomer. 

Sveriges konge og dronning, kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal også testes som et ledd i smittesporingen. 

Også Det britiske kongehus har blitt rammet av pandemien. Nylig ble det kjent at prinsesse Michael av Kent (75) har fått korona. Hun er gift med dronning Elizabeths (94) fetter, prins Michael (78) av Kent.Da sykdommen ble kjent uttalte en talsperson at prinsessen var på bedringens vei etter å ha hatt alvorlig feber og tretthet. Sammen med ektemannen prins Michael av Kent satt hun i karantene på Kensington Palace.

Tidligere har også prins Charles og sønnen prins William vært smittet av covid-19.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter