onsdag, mai 19, 2021

Konservativ nyhetskanal langer ut mot Bidens 12 år gamle hund (!) – skaper storm på nettet

Mest lest nå

Konservative Newsmax har ertet på seg internett etter at nyhetsanker Greg Kelly påsto den 12 år gamle schäferen til Joe og Jill Biden så ut som han kom fra søppelplassen.

Champ er Joe Bidens hund. faksimile: Instagram

– Ser han ikke litt røff ut. Jeg elsker hunder men denne hunden trenger et bad, en runde med børsten og alle typer kjærlighet og omsorg. Jeg har aldri sett en hund som dette i Det hvite hus. Jeg husker Buddy, jeg husker Millie, jeg husker mange hunder men ikke en hund som dette, sier nyhetsankeret Greg Kelly i konservative Newsmax og legger til at hunden ser ut som han kommer fra søppelhaugen.

Kelly fortsetter å angripe Champ på Twitter. Samme dag som innslaget gikk live på TV la han ut tweeten der han sier det ser ut som Champ har hengt i et tau etter en bil.


Kommentarene lar seg ikke vente på. Folk er rasende for at Kelly mobber en gammel hund fordi den ser gammel ut. Mange påpeker at han også har brukt svært dårlige bilder av hunden.

– Dette er dette er skammelig. At du i det hele tatt vurderte å kjøre denne historien eller denne typen kommentarer er pinlig, sier Ironclad Global Sports Management i en kommentar til Kelly.

LES OGSÅ: Slik er verdens mektigste mann

– Hunden er 14 år gammel. Det er en ekstraordinær alder for en schäferhund. Du kan være rimelig sikker på at Champ har blitt stelt svært godt med. (red. anm. Champ er 12).

Den tidligere Secret Service-toppen Jim Helminski forteller han var på Bindens team da Biden var vise-president, og Biden og Champ gjorde alt sammen. De var bestevenner.

LES OGSÅ: Slik strikker du Bernies populære votter

– Champ er 12 år gammel. Å lange ut etter Champ er som å sparke en 84 år gammel bestefar ned trappene, sier den tidligere Secret Service-agenten i en twitterkommenter.

Joe og Jill Biden har to schäferhunder, Champ og Major. De fikk Champ like før jul i 2008. Ti år etter, i 2018, adopterte de Major fra et omplasseringshjem.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter