in

Mening: Vi trenger en koronabuss

buss

Vi kjenner alle til Blodbussen, et genialt initiativ for å få flere til å gi blod, ved å gjøre tiltaket lettere tilgjengelig for alle.

Hva med å gjøre det samme med teststasjonene for koronatesting?

Jeg fikk nylig erfare selv, det å slepe seg til nermeste teststasjon, uten å bruke kollektivtrafikk og uten å benytte bildeleringen-bil. Elsykkelen er stjålet, så da var det bare å ta bena fatt. Problemet var bare at jeg oooooorket ikke!


For skal man teste seg, er det meget sannsynlig at grunnen er at man er syk! Og syke folk orker ikke å gå byen rundt, men det må de. Jeg skjønte også at jeg måtte det, etter å ha sutret og beklaget meg litt. Selvfølgelig skulle jeg teste meg, og sørge for at jeg ikke er med på å spre viruset, dersom det ikke var en vanlig forkjølelse jeg hadde.

Koronabussen

Da savnet jeg koronabussen, som kunne stått parkert ved nabolagets fotballbane, før den kjørte til neste nabolag og så videre. Og hvis jeg, som i utgangspunktet er frisk og rask, savnet den, er jeg nok ikke den første eller den eneste!

Kunne man ikke hatt en koronabuss for testing, ala blodbussen?

Det er også mange som av ulike grunner vegrer seg for å oppsøke store teststasjoner, hvor flere av dem man treffer kan ha viruset.

Og så er det mange det rett og slett er vanskelig for, av ulike grunner. Det kan være foreldre som har omsorgen for barn alene, det kan være så mangt.

Så, kanskje vi en vakker dag får selskap av Koronabussen, i landets mange nabolag?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

isbjørn

Unik video av Isbjørn-sensasjonen i Sverige

Dette bildet tar fullstendig av – trekkfugler danner vanvittig formasjon