torsdag, mai 28, 2020

Korona-sveisen blir trendy. Etterveksten er et symbol på samhold

Mest lest nå

Går du rundt med ettervekst helt ned til ørene og flisete hårtupper? Da er du i så fall ikke alene. Og du trenger heller ikke stresse. Bær etterveksten din med stolthet. Den har nemlig blitt et symbol på samhold.

– Etterveksten har nesten blitt et symbol på samholdet. Når vi kommer ut på andre siden kan det være fint å vise fram etterveksten, sier Jarl Martin Garder i arbeidsgiverorganisasjonen Norske frisører- og velværebedrifter til NRK.

Han legger til at det nå er tid for å la det stå til og fire på kravene.


Respekt til de med ettervekst

Trond Skeide Johannessen driver Tronds frisørteam i Bergen. Han advarer kundene mot å farge håret hjemme. Han anbefaler heller at man bruker sprayer som skjuler etterveksten, hvis man føler at man må.

– Men samtidig får jeg litt respekt for de som går med ettervekst. Jeg har sansen for de som står fram på TV og støtter oss frisører med å si at ja, shit i etterveksten, sier han.

– Jeg syns det er gode signaler å sende, så har vi litt å gjøre når vi kommer tilbake. Jeg gleder meg hver dag til den tiden kommer, sier han videre.

Ber frisørene hjem

På sosiale medier florerer det med bilder av folk som stolt viser frem etterveksten sin.

Men det finnes også de som helst skulle vært den foruten.

Eva Moi Skøie, leder i Agder velvære og frisørlaug forteller at hun kjenner til frisører som har blitt kontaktet av kunder og spurt om de kan komme hjem til dem og fikse på håret.

– Det er en altfor stor risiko å ta, men noen vil kanskje falle for fristelsen og tenke at de er friske, sier hun, og legger til at hun tror er lenge til frisørene kan åpne dørene igjen.

– Jeg tror frisørsalongene blir blant de siste som får lov til å åpne opp igjen. Jeg er redd dette kan vare i flere måneder.

LES OGSÅ: Når barn klipper seg selv : se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter