Hjem Kjendisnytt Kort gårdsopphold for Bailey – dette sier han etter «Torpet exit»

Kort gårdsopphold for Bailey – dette sier han etter «Torpet exit»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter et ukeslangt opphold på «Farmen kjendis» dro Markus Bailey (28) videre til «Torpet kjendis». Heller ikke der ble det langtidsopphold for tv-profilen.

Utfordrerne har hatt korte opphold på kjendisgårdene. Tirsdag forrige uke kom Markus Bailey (28) og «Charter»-Hilde Skovdahl (51) som utfordrere til «Farmen Kjendis».

RELATERT: Sabotasjedrama på Farmen – Eli Kari har én mistenkt

I utgangspunktet skulle deltakerne stemt over hvem av de to som fikk bli igjen som fullverdig forpakter på gården. Slik gikk det ikke, ettersom Skovdahl måtte trekke seg med et vondt kne. Dermed sto Bailey igjen og måtte i tvekamp mot kunstneren Öde Nerdrum.

Öde og Bailey konkurrerte i «slegge», og da Öde vant hårfint måtte Bailey forlate «Farmen kjendis» og dra videre til Torpet kjendis.

Men det ble kortvarig gårdslykke for Bailey, også her. Han måtte ifølge TV2 ut i konkurranse mot modellen Linni Meister (35) i torsdagens Torpet kjendis-episode.

RELATERT: Charter-Svein og Linni Meister delte seng under innspillingen av «Torpet»

Meister meldte seg frivillig til konkurransen da hun, tv-kjendis Svein Østvik og radioprofil  Espen Thoresen (62) diskuterte hvem som skulle konkurrere mot nykommeren på gården.

Bailey valgte kunnskap som konkurransegren. De to lå helt jevnt i konkurransen, men på det siste spørsmålet var Meister nærmere svaret enn Bailey, og dermed var det Meister som gikk seirende ut av duellen.

RELATERT: Blodig Svein Østvik rett fra «Torpet kjendis» til sykehus

– Det var veldig kjipt å måtte reise hjem. Det er klart jeg ble skuffet, jeg hadde jo en tanke og en plan om å komme meg inn igjen på Farmen kjendis. Noen ganger er man litt uheldig, og denne gangen var det meg – to ganger, sier han til TV 2.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com