onsdag, desember 11, 2019
Inspirerende Denne kortfilmen forteller hvordan det er å komme ut...

Denne kortfilmen forteller hvordan det er å komme ut av skapet – Verden elsker den!

-

Det er bare å finne frem lommetørkle før du ser kortfilmen nedenfor. «In a Heartbeat» er Pixars nye animasjonsfilm som forteller historien til en ung gutt som «kommer ut av skapet.»

Filmen er et viktig bidrag til kampen mot rettferdighet for alle mennesker, uansett legning. Selv om vi i Norge har kommet langt, er det mange steder i verden hvor intoleranse og hat står sterkt ovenfor mennesker som er homofile.

Filmen er laget av to designstudenter ved navn Beth David og Esteban Bravo. Den handler om en ung gutt som strever med det å være homofil, hvordan skal han erkjenne dette ovenfor seg selv og menneskene rundt han?  Så vidt vi kjenner til har ikke dette temaet blitt laget animerte filmer om tidligere.

Pixar leverer virkelig en rørende kortfilm, den har allerede blitt sett av millioner av mennesker. Du kan se den nedenfor, del den gjerne videre på sosiale medier.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.