Hjem Kjendisnytt Kostymeansvarlig i «Exit» anmelder etter svindelforsøk på Finn

Kostymeansvarlig i «Exit» anmelder etter svindelforsøk på Finn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Svindler prøvde å tjene gode penger på suksess-serien «Exit». Det ble ikke særlig vellykket.

TV-serien «Exit» fra NRK har fenget mange TV-seere i landet, og har blitt en stor suksess. Seerne har latt seg imponere av finansmennenes dyre biler, hus og ikke minst klær.

I siste episode fikk vi se karakteren William ta med seg rifla på skogstur. Her har han har på seg en grønn «islandsgenser» som nå har blitt veldig populær.

Prøvde å selge «genseren» på Finn

Forrige måned ble det lagt ut en annonse med den populære genseren på Finn.no. I annonsen sto det at dette var genseren som ble brukt under innspillingen av «Exit-scenen», og prisen på den var 15.000 kroner.

Dette var et svindelforsøk da genseren som ble brukt under innspillingen er kostymeansvarlig Kjell Nordströms private genser, og den er overhode ikke til salgs. Svindelforsøket falt ikke i god jord hos Nordström.

Klar melding i Facebook-innlegg

I et innlegg på Facebook skriver Nordström følgende:

«Kjære «svindler»… ja jeg velger å bruke det ordet. Du som lagt ut en annonse på Finn.no hvor du prøvd å selge islandsgenseren (som ble brukt av William i EXIT) for 15000 (!!!) kroner (ikke islandske kroner, men norsk valuta). Som kostymedesigner til EXIT, så har jeg noe å si deg… din frekke faen;

-For det første så selger vi ikke EXIT kostymene. De er godt arkivert på lager.
-For det andre så er den genseren min private (som jeg lånt ut til produksjonen) og den henger pent her hjemme i garderoben og er IKKE til salgs. Jeg (og Morten) bruker den faktisk selv. En favoritt i klesskapet.

Foto: Skjermdump (Facebook / Kjell Ingebrethsen Nordström)

Han avslutter innlegget med en klar melding til personen som har prøvd å tjene raske penger:

For det tredje så koster en ekte islandsgenser ca 1500 kroner, og dette mønsteret (Riddur) er et velkjent mønster som man kan få gratis, hvis man ønsker å strikke selv.
Mulig du har dårlig råd, mulig du bare er frekk og prøver deg, MEN ikke gjør det igjen. Det finnes andre måter å tjene penger på, enn å lure folk. Neste gang du prøver å svindle folk, så skal du få se vulkanen Nordstrøm eksplodere!»

Nordstrøm informerer videre om at saken er politianmeldt.

Exit har blitt vist på NRK i to sesonger.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com