Hjem Familie Kreftsyk mor får en helt spesiell overraskelse i datteren bryllup: – Alle gråt

Kreftsyk mor får en helt spesiell overraskelse i datteren bryllup: – Alle gråt

Bruden og brudgommen planla en unik overraskelse for moren til bruden på bryllupsdagen.

Luna Macapagal, 50, fra Auckland, New Zealand, fikk diagnosen eggstokkreft i 2018, og har vært gjennom kirurgi og cellegift, i tillegg til strålebehandling og medisiner for å holde kreften i sjakk.

Lunas datter, Jony, 20, ønsket å overraske moren sin ved å barbere hodet i solidaritet med alt hun har vært gjennom, og i forkant av bryllupsdagen foreslo hennes forlovede Alistair, 20, at de skulle gjøre det hele til en overraskelse i bryllupet.

Alistair mente at de begge burde barbere hodet på selve bryllupsdagen.

Etter at vielsesseremonien hadde funnet sted, gikk Jony og Alistair til dansegulvet. Her begynte de begge å barbere hverandre hoder – rommet fyltes med en kombinasjon av latter og tårer. Alle kunne se hvor mye dette betydde for den kreftsyke moren.

Alistair sier at han ønsket å delta i konas gest for moren som et tegn på at kreftpasienter aldri er alene på reisen, og at de alltid vil ha støtte.

– Vi var så glade for å se hvor takknemlig og stolt det gjorde henne. Vi visste ikke helt hva vi kunne forvente, men vi var så lykkelige i det øyeblikket, sier datteren som også forteller at det hele ble en særdeles rørende seanse for alle som deltok i bryllupet.

– Alle i bryllupet gråt og fortalte oss hvor stolte de var.

Paret opprettet også en innsamlingsaksjon slik at alle som hørte historien deres kunne donere penger til kreftforskning.

– Vi har mottatt donasjoner fra hele verden, noe som også var veldig uventet, og vi er så takknemlige for de som har gitt til formålet, sier datteren.

Dessverre døde Luna bare to måneder etter bryllupet. Heldigvis fikk hun oppleve denne dagen og en slik støtte like før livet tok slutt.

Du kan selv se hvordan den fine overraskelsen ble utført i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Mannen fant på overraskelse til sin kone etter kreftbehandling: – Jeg fikk sjokk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com