lørdag, juni 12, 2021

Kreftsyke Bjørn Einar Romøren rørt til tårer av lagkameratenes fine gest

Mest lest nå

Marius Lindvik hoppet lørdag inn til seier i Innsbruck. Hjemme i sofaen satt kreftsyke Bjørn Einar Romøren. Plutselig oppdaget han hilsenen fra lagkameratene. 

De norske hoppgutta hoppet nemlig med en spesielle hilsen til Romøren som er kreftsyk. På hoppdressen til de norske utøverne sto det «Stay strong Bjørn».

Selv har Romøren publisert et innlegg på Instagram hvor han beskriver hvor mye det betyr for han. 


«Marius Lindvik sin seier ville vært rørende i seg selv. Men når hele laget sender en sånn hilsen blir det NM i grining. ❤️❤️ Ufint å gjøre det når de vet @tv2sporten sitter å filmer!! Men det lever jeg godt med. Takk!!,» skriver han.

Ewing-syndrom

Bjørn Einar ble diagnostisert med Ewing-syndrom, en svært sjelden kreftform som rammer kun 5-10 nordmenn i året. Da Bjørn Einar fikk diagnosen, var hans kone, Martine Remsøy Romøren gravid med deres andre barn.

«På en måte var det veldig hyggelig å få den første videoen hvor Fred står i bunnen av trappa og roper etter pappa, men det var litt trist også. Jeg skinna meg før jeg mista håret og det synes han var veldig rart», forteller Bjørn Einar til God kveld, Norge.

LES OGSÅBjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Det har vært en tøff periode for familien. Julen skulle de kose seg med, uten å tenke for mye på sykdommen.

«Jeg har alltid sagt at «jeg blir jo frisk» og da er det veldig mye lettere å komme seg gjennom det. Jeg vil heller fokusere på at man skal ha en fin jul enn at man skal tenke fremover på at man skal bli ferdig med behandlingen», sier Bjørn Einar.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Nytt år, ny kur! Fred var med for å sjekke forholdene og heis senga🤣 #fuckcancer

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Blir sliten

Romøren har tidligere fortalt hvor tøft det er å gjennomgå den tøffe cellegiftbehandlingen.

«Jeg blir mer og mer sliten. Tiden mellom hver cellegiftbehandling er tøffere nå mot slutten», sier Bjørn Einar i en video fra det norske hopplandslaget. Videoen er publisert berkutschi.com.

«På den annen side: I starten var du ikke vant til å få behandlingen. Nå som du er vant til det, er det litt deprimerende når du ikke orker å stå opp fra sengen. For det er ikke så moro å ligge i sengen», sier han videre.

Han har også gått i bresjen for å oppfordre folk til å gi blod og har tidligere skrevet på Instagram:

«Merkelig nok så dreper ikke cellegiften bare kreftceller. Denne uka måtte jeg igjen få litt påfyll av blod. Ikke første, ikke siste! For dere som kan er det å gi blod like viktig som pengestøtte i kampen mot kreft. Til dere som allerede gir blod, 1000takk!»

«Saty strong Bjørn». Foto: Bjørn Einar Romøren / Instagram

For en fin hilsen fra lagkameratene til Romøren! Vi ønsker han masse lykke til fremover!

LES OGSÅKreftsyke Bjørn Einar Romøren kommer med en viktig oppfordring til deg og meg

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter