Hjem Kjendisnytt Kreftsyke Shabana Rehman med ny oppdatering på bursdagen sin: – En tøff uke

Kreftsyke Shabana Rehman med ny oppdatering på bursdagen sin: – En tøff uke

Den norske komikeren Shabana Rehman var nylig aktuell som deltaker i «Farmen kjendis». Nylig fortalte hun om den brutale beskjeden om at hun lider av bukspyttkjertelkreft med spredning.

Tidligere i år stilte Shabana opp i podkasten Stavrum & Eikeland hvor hun fortalte mer om den brutale beskjeden.

– Jeg trodde jeg hadde magesår. Jeg ble lagt inn på akutten klokken 8 om morgenen, to timer etterpå fikk jeg beskjed. Jeg var alene. Det var ganske direkte. De holdt ingenting tilbake. Det er kreft med spredning. Du har ikke mye tid igjen, sier Shabana i podkasten Stavrum & Eikeland.

Nå har Shabana publisert et nytt innlegg på Instagram.

Shabana startet innlegget med å takke for alle gratulasjonene hun fikk på bursdagen sin.

– Tusen tusen takk for alle gode bursdagshilsener i dag 🙏🏾♥️ Jeg klarte jo å bli 46 år 🤭

Videre forteller Shabana om hvordan den siste uken har vært.

– Den siste uken har vært tøff , derfor har det vært stille fra meg. Har vært lagt inn på Akershus universitetssykehus HF . Allmenntilstanden min falt ned og jeg måtte få hjelp. Blant annet blodoverføring, skriver hun.

Men selv om det har vært en tøff uke har det også vært bedring. Og på selve bursdagen hennes var blodprøvene fine.

– Men på bursdagen min i dag var det fine blodprøver og formen mye bedre. Dagen startet med at alle sykepleierne på gastrokirurgisk avdeling overraskende kom inn på rommet og sang bursdagssang med flagg og blomster 😍🙏🏾 Så utrolig hyggelig. Ble rørt til tårer jeg, skriver hun.

Tidligere har vi skrevet om Spleisaksjonen som barndomsvenninnen til Shabana startet for å samle inn penger til at Shabana kunne få behandlingen i Tyskland. Shabana har fortalt om all kjærligheten hun har mottatt i forbindelse med innsamlingen, og om hvordan hun midt i den vanskelige tiden har funnet kjærligheten.

Da det var som mørkest førte også livet meg sammen med Petter Simonsen . Vårt nære vennskap gikk over til kjærlighet, har hun tidligere skrevet på Instagram.

Og bursdagen, ja den ble selvfølgelig feiret sammen med Petter.

– Etter å ha fått besøk av min kjære familie som markerte dagen min på sykehuset fikk jeg reise til basen min Østre Pavestad Gård og feire dagen videre sammen med kjæresten. Det var helt nydelig. Masse å være takknemlig for, skriver Shabana på Instagram og legger til at hun straks skal til Tyskland igjen for ny behandling.

– Det har vært fire heftige uker nå mellom den første og den andre reisen til Tyskland som blir nå på lørdag, mer om det vil deles med dere i bloggen min snart♥️ For nå: evig takknemlig for alt godt dere har sendt min vei.

Vi gratulerer Shabana så mye med bursdagen, og ønsker henne lykke til videre med behandlingen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com