Forsiden Kjendisnytt Kreftsyke Steinar Albrigtsen med oppdatering - kommer med en gladnyhet

Kreftsyke Steinar Albrigtsen med oppdatering – kommer med en gladnyhet

For nesten ett år siden kom den folkekjære artisten Steinar Albrigtsen med den triste nyheten om at han var rammet av kreft. 

16.juni 2018 meddelte Albrigtsen selv på Facebook at han måtte avlyse alle resterende konserter for 2018.

I et sterkt innlegg beskrev han sjokket det var å få kreft samtidig som han takket det norske helsevesen.

Reklame

Steinar Albrigtsen
Foto: Privat / Facebook. Steinar Albrigtsen har åpent fortalt om kreften.

«Kreft – bare skyggen av ordet får de fleste av oss til å grøsse på ryggen mens vi krysser fingrene og trøster oss selv med tanken «dette skjer ikke meg».

Kreft kjenner ingen former, fasetter, aldre, yrker eller status, den dukker bare plutselig opp.
Etter at diagnosen er bekreftet og det verste sjokket har lagt seg, må jeg i skrivende stund få lov til å berømme det norske helsevesenet ved Ullevål sykehus.

Måten jeg har blitt tatt i mot på, informasjonen jeg har fått til nå og oppfølging underveis, har gitt meg både håp og motivasjon.

Jeg er lei meg for å måtte avlyse spillejobbene i 2018, men jeg er så takknemlig for at prognosene er så gode og at legene sier at jeg kommer til å bli frisk igjen.
Selv om jeg har slitt med infeksjon på stemmebåndet den siste måneden, har heldigvis dette ingenting å gjøre med kreftdiagnosen.

Sammen med et fantastisk helsepersonell, nær familie og venner, skal jeg stå denne styrkeprøven av. Jeg vil trenge ro i tiden fremover, da jeg må samle all min styrke under behandlingen», skrev Steinar.

Ny oppdatering

Nå kommer han med en ny oppdatering, og slipper samtidig en gladnyhet til alle sine fans.

Det blir comeback i 2019!

iTromsø skriver nemlig at Steinar skal på scenen igjen, sammen med sin kone. Comebacket er lagt til august.

«Det er en ære også for Steinar å kunne komme tilbake på en så stor scene. Vi spilte noen små konserter i januar, men det var noe prematurt og vi måtte ta en pause. Men vi prøver litt sakte i sommer, vi tøyser og kaller det arbeidsutprøving», uttaler kona Monika Nordli til NTB.

I mars uttalte Albrigtsen til iTromsø at han var i full gang med å trene seg opp til igjen å kunne holde konserter.

LES OGSÅ
Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

«Jeg skal komme meg i form, og sitter for tiden mye og øver på gitar. Jeg mistet sangstemmen omtrent samtidig som jeg fikk diagnosen. Kanskje var det et tegn fra kroppen om at det var på tide å komme seg til legen? Sangstemmen kom heldigvis tilbake etter operasjonen, og jeg går nå til en logoped som er spesialist på sangere», sa han til avisen.

Steinar Albrigtsen og kona
Foto: Privat / Facebook. Steinar Albrigtsen og kona gjøre comeback på scenen i august.

Oppdatert fansen hele veien 

Steinar Albrigtsen har svært mange tilhengere, og han har i løpet av det siste året oppdatert dem på situasjonen sin via Facebook.

I januar takket han for all støtte han har mottatt under sykdomsperioden, han beskrev også hvor mye musikken betyr for han.

«Godt nyttår kjære venner, og takk for all støtte og omsorg i det gamle året. Jeg gleder meg til å skape et 2019 med nye musikalske opplevelser og minner og selv om jeg enda trenger litt tid på å komme tilbake, vet jeg og kjenner at jeg savner dere og gleder meg til å stå på scenen igjen. Man får mye tid til å tenke når man er syk, og en ting som ikke har sluppet mine tanker er hvor takknemlig jeg er for det livet jeg har hatt og hvor nysgjerrig og takknemlig jeg er for nye musikalske sprell. Musikken for meg er og har alltid vært min beste følgesvenn og psykolog og når vi går inn i det nye året er den viktigere enn noensinne. Jeg vil takke de som har fulgt meg i alle disse årene fra dypet av mitt hjerte. Uten dere, ingen meg:-) Ønsker dere alle et riktig godt nyttår, ta vare på hverandre, og ta dere tid til å se de små tinga i livet. De kan kjennes ubetydelige, men når det virkelig gjelder, betyr det alt:-)» skrev han på Facebook.

Det er så gode nyheter at Steinar tydeligvis er på bedringens vei og skal gjøre comeback. Vi gleder oss til å se deg på scenen igjen! Trykk på deleknappen og vis din støtte du også!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Foreslår å øke fartsgrensene i Norge – her kan det bli lov å kjøre fortere

Nå foreslår samferdselsminister Jon Georg Dale å øke fartsgrensene på flere strekninger i Norge. Dette gjelder foreløpig seks ulike strekninger. "Riktige fartsgrenser er vesentlig for...

Jasså, trodde du sommeren var over? Nei da, denne uken får vi en ny supersommer

I starten av uka, kan vi få helt opp mot 30 varmegrader i Sør-Norge. Og mot midten av uka, når temperaturene også Nord-Norge. Har du...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT