onsdag, januar 29, 2020
Historier fra livet Hun krevde at hunden måtte vekk. Da satte han...

Hun krevde at hunden måtte vekk. Da satte han inn denne overraskende annonsen!

-

Ikke alle er like begeistret for dyr. Noen misliker dem sterkt. De kan ikke under noen omstendigheter tenke seg å bo under samme tak som firbente eller fjærkledde romkamerater.

Så hvordan går det da, når en dyreelsker flytter sammen med en dyrehater? Vel, her er et utfall.

Han kaller seg bare Getzen. For en tid tilbake forelsket han seg i en kvinne. Følelsene ble gjengjeldt og de to flyttet snart sammen.

Det var bare et problem: Getzens hund Molly.

Det viste seg snart at Getzens kjæreste ikke kunne utstå hunden. Det gikk så langt at hun til slutt stilte ham følgende ultimatum: «Meg eller hunden!»

Tanke på å skille lag med Molly var uutholdelig for Getzen. Men etter å ha tenkt seg om en stund, la han til slutt ut en annonse på nettet:

 

Kjæresten min liker ikke hunden min, Molly. Derfor må jeg finne et nytt hjem til henne. Hun er renraset og kommer fra et bra område og jeg har hatt henne i fire år.

Hun liker å leke. Hun er ikke helt veldressert. Hun har langt hår som krever en del stell, det samme gjelder klørne hennes. Hun elsker å bli tatt vare på.

Hun sover ikke spesielt mye og romsterer en del om natten. Hun sover mest når jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste og dyreste maten. Hun hilser ALDRI ved døren etter en lang dag på jobb og hun gir deg ikke ubegrenset kjærlighet når du trenger det.

Hun biter ikke, men hun kan være mannevond!

Så… Hvis noen er interessert i min 30 år gamle og egoistiske kjæreste, ta kontakt! Hunden min og jeg vil at hun skal få et nytt hjem umiddelbart!

Noen dager senere kom det en oppdatering fra Getzen: Kjæresten hadde returnert til sine eiere (foreldrene) mens han og Molly søkte etter en ny partner…

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...