in

Kristian tror at den geniale planen skal hindre katten i å vekke han hver natt. Jammen tok han feil.

Svenske Kristian Svenson ble lei av at katten Mulder kom opp i sengen hans og vekket han hver eneste natt. Da la Kristian en lur plan. Men Mulder var lurere.

De fleste katteeiere kjenner til det. I løpet av natten, kommer katten luskende inn på soverommet, hopper opp i sengen og tramper rundt mens den mjauer og maler gnir seg inntil deg. Katten vil ha kos, og den bryr seg ikke om det er dag eller natt, om du er våken eller om du sover. Katten vil ha kos … NÅ.

Foto: Kristian Svenson / YouTube

Laget en vollgrav

Akkurat sånn var Kristians katt, Mulder, også. Kristian prøvde flere ting for å hindre Mulder i å vekke ham i løpet av natta. Blant annet å lukke døren til soverommet. Men Mulder visste nøyaktig hvordan han skulle åpne dører. Han hoppet bare opp og dro ned dørhåndtaket. Det skriver Metro.


Til slutt ble Kristian så lei at han kom opp med ideen om å lage en slags vollgrav utenfor den lukkede soveromdøren sin. Han satt en stor balje med vann utenfor døren. Dette burde hindre Mulder i å hoppe opp på dørhåndtaket.

Sett nesten 24 millioner ganger

Men Kristian hadde ikke regnet med at katten var så smart som den faktisk var. For neste natt ble han igjen vekket av Mulder som hoppet opp i sengen og ville ha kos.

Kristian lurte fælt på hvordan katten hadde klart å åpne døra. Neste kveld, lukket han igjen døra til soverommet sitt, og satte baljen med vann utenfor. Men denne gangen gikk han ut av soverommet, og filmet katten.

Kattens geniale løsning, får folk over hele verden til å le. Kristian la videoen ut på YouTube, og i skrivende stund er videoen blitt sett nesten 24 millioner ganger.

Her kan du også se videoen av den geniale katten Mulder:

Se også: Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ola og Kari Nordmann forsøkte å svindle for en halv milliard i fjor

Vil du gå ned i vekt? Da bør du få nok søvn