Hjem Kjendisnytt Kristian Valen avlyste konsert etter 30 minutter – jeg trenger profesjonell hjelp

Kristian Valen avlyste konsert etter 30 minutter – jeg trenger profesjonell hjelp

På fredag holdt Kristian Valen konsert i Sandefjord. Den ble av det korte slaget.

Det tok nemlig ikke mer enn 30 minutter før Valen avlyste konserten.

– Han var i en tilstand der det rett og slett var uforsvarlig å gjennomføre showet, uttalte blant annet seksjonsleder for kultur og kino i Sandefjord kommune, Lars Fuglevik, til Sandefjords Blad.

Nå har Valen selv gitt en forklaring på hvorfor han ikke klarte å gjennomføre konserten.

VG melder at Valen har sendt ut en pressemelding hvor han forteller at han trenger profesjonell hjelp.

– Jeg innser at jeg må ha profesjonell hjelp for å kunne ta tilbake livet på vegne av min forlovede og jobben er jeg i dag i dialog med helsevesenet med tanke på øyeblikkelig behandling, skriver Valen i pressemeldingen. 

Komikeren ønsker også å beklage ovenfor alle som hadde møtt opp på konserten.

– Jeg beklager på det aller sterkeste det som skjedde under show i Horten og Sandefjord og den skuffelsen som publikum fikk. Jeg innser nå at jeg trenger hjelp og at jeg vil gjøre alt for å kunne komme tilbake som en ny og bedre Kristian. Jeg ber om ro og forståelse ovenfor mine nærmeste og meg selv for å raskest mulig komme tilbake. Igjen beklager på det sterkeste! Jeg er flau og lei meg for alle de jeg har sviktet.

Får mye støtte

Før showet i Sandefjord promoterte Valen begivenheten med en filmsnutt på Instagram. Nå kommenterer en rekke mennesker på de forskjellige kontoene Valen har på sosiale medier. Mange ønsker å vise sin støtte.

Blant kommentarene på Facebookprofilen hans kan man nå blant annet lese:

«❤️  jeg støtter deg ❤️  Kristian Valen.» 

«Heia, håper djevelen er i ferd med å slippe taket, 😊 du har stått i dritt før, så detta klarer du, full støtte, vi er mange som er gla i dæ.👍»

«Stå på videre Kristian. Dette går bra. Du er best.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

SANDEFJORD❤️ Hvalfangerbyen igjen🥳🕺🏼

Et innlegg delt av Kristian Valen (@kristianvalenofficial)

Nå sender vi våre varmeste tanker til Kristian Valen. Han er tøff som forteller om problemene, og som ønsker å ta tak i det vanskelige. 

Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende noen oppmuntrende ord du også. 

Trenger du hjelp? Hjelpetelefonen er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med – telefonnummer er 116 123.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com