Hjem Kjendisnytt Slik ble Kristian Valen nykter : – Ikke rørt alkohol på 2,5 år

Slik ble Kristian Valen nykter : – Ikke rørt alkohol på 2,5 år

Kristian Valen og samboeren Karen nyter livet i Marbella. En ny Ferrari hjelper artisten med å holde seg edru.  

Etter han kollapset på scenen under et show i Sandefjord valgte komikeren å legge seg inn på en avvenningsklinikk.

– Jeg følte jeg hadde nådd bunnen, så for meg var det egentlig ikke noen annen utvei enn å erkjenne at dette var ute av kontroll, sa han i den forbindelsen.

Nå snakker han ut i Dagbladet.

-Ah…..det gikk vel en brennevinsflaske hver dag i hvert fall. Jeg startet dagen med det, for det var for mye jeg skulle igjennom på den tiden, og for mange problemer å forholde seg til uten alkohol, sier han til avisa.

Men unntak av en Gin Tonic på bursdagen for snart et år siden, er det to og et halvt år siden komikeren og artisten har rørt alkohol.

– For meg er det verste som kan skje at jeg skal skuffe publikum på den måten jeg gjorde den gangen. Det vil jeg aldri at skal skje igjen, sier Valen.

LES OGSÅ: DDE-Bjarne: Har kuttet alkoholen

Hardkjøret begynte omtrent et år før smellen. I tillegg til at det gikk utover Valens karriere, var også samboer Karen Ånesen en viktig drivkraft til at han endret livet.

Tre uker før smellen som resulterte i at han la seg inn for å få hjelp til å komme gjennom rusproblemene hadde han spurt seg selv og snakket med samboeren og folk rundt på jobben om det kunne vært lurt at han fikk behandling.

Det var delte meninger om alvoret. Inntil det smalt klarte han jo å gjennomføre jobben, og dersom han hadde lagt seg inn ville turneen blitt avlyst – da ville teamet hans stå uten jobb.

Nå nyter samboerparet livet i Marbella. Her lar han brikkene falle litt på plass. Dessuten har Valen kjøpt drømmebilen sin. En Ferrari. Den hjelper han til å holde seg unna rus.

– Når jeg ser at folk begynner å bli pussa, så kan jeg ha en rask retrett, sier han.

Dessuten elsker Valen å kjøre den.

LES OGSÅ: Tom Stiansen: – Derfor drikker jeg ikke alkohol

Tips for å drikke mindre alkohol (Se video):

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com