Hjem Kjendisnytt Kristian Valen og kjæresten i sorg: – Vi er knust

Kristian Valen og kjæresten i sorg: – Vi er knust

Komiker og artist Kristian Valen (49) og hans kjæreste Karen Ånensen står overfor en hjerteskjærende tid etter å ha mistet sitt ufødte barn. Paret delte den sørgelige nyheten med sine følgere på Instagram tirsdag ettermiddag.

På et bilde hvor de holder hender, åpner Valen og Ånensen opp om det smertefulle tapet av deres ufødte sønn.

«18.03 – en dato som skulle vært fylt med glede, ble i stedet et mareritt,» deler paret i innlegget. De forteller videre om den tragiske hendelsen hvor de etter en blødning måtte haste til sjekk, kun for å oppdage at deres 12 uker gamle babys hjerte hadde sluttet å slå. Følgende var en sjokktilstand, nødvendig fødsel og kirurgi, hvor de fikk vite at de hadde mistet en liten gutt.

I Instagraminnlegget uttrykker paret den store sorgen.

«Synet av vår lille mini baby vil aldri forlate meg. Du var allerede så høyt elsket.» De uttrykker også et håp om fortsatt å forstørre familien en dag og takker for kjærligheten de deler, samt trøsten de finner i sine tre små hunder.

Paret understreker betydningen av å dele sin historie både som en del av sin egen sorgprosess og som en oppfordring til andre som har opplevd lignende tap om ikke å gi opp håpet.

Foto: Skjermdump Instagram

Kommentarfeltet under innlegget vitner om en bølge av støtte, med mange som uttrykker sine kondolanser.

«Ufattelig trist. Kondolerer… Det er det værste man kan oppleve, dessverre opplevd det to ganger. Men nå er det en liten i magen min som kommer om en måned. Ønsker dere bare alt godt for framtiden!,» skriver en.

Mens en annen skriver:

«Jeg vet ikke ord som kan lindre smerten du føler akkurat nå, men jeg sender deg all min kjærlighet, støtte og varme omfavnelser i håp om at det kan gi deg litt trøst.»

Vi er knust

«God kveld Norge» har vært i kontakt med paret, hvor Valen uttrykker sin takknemlighet for støtten de har mottatt:

«Takk for omtanken. Det betyr mye. Jeg har ikke mer å tilføye enn det Karen allerede har uttrykt. Vi er knuste.»

Valen og Ånensen, som først ble et par kjent for offentligheten i januar 2019, har siden delt glimt av sitt forhold gjennom sosiale medier. Ånensen, som er fra Kopervik på Karmøy og arbeider som flyvertinne for SAS, og Valen har i stor grad valgt å holde en lav profil. De viste seg for første gang sammen offentlig under Gullruten i Bergen i 2019.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com