tirsdag, oktober 27, 2020

Kristin Gjelsvik ute av Skal vi danse

Mest lest nå

I kveld var det slutt for Kristin Gjelsvik og Catalin Mihu i «Skal vi danse». De ble dermed høstens tredje par som ryker ut av den populære dansekonkurransen.

Hun hadde nok håpet på mange flere opptredener, Kristine Gjelsvik. Like før resultatene ble klare la hun ut følgende melding på Instagram:

«Måtte dette eventyret aldri ta slutt 😍💕🤩 Vi har planlagt så utrolig mye spennende for neste uke, og håper så inderlig at vi skal klare å klamre oss fast i en uke til 😭❤ Men skal vi komme oss dit, er vi helt avhengige av deres hjelp. Nå betyr deres stemmer ALT, og jeg håper dere vil se oss videre, og stemme.»


Men det gikk dessverre ikke veien for Gjelsvik og dansepartner Mihu. De ble det paret med færrest stemmer og må dermed forlate konkurransen. Til TV 2 forteller Gjelsvik at det var en lei opplevelse.

– Det var utrolig leit at dette skulle skje nå, men sånn er det. Det er en del av gamet. Det varer ikke for evig, sier hun men poengterer også at det alltid er kjipt når noen må ryke ut.

– Det er aldri kult når et eventyr som dette tar slutt, men det er en tap-tap-situasjon. Det hadde ikke vært kult om noen andre måtte dra heller, sa Gjelsvik til TV 2 etter den skuffende exiten.

Og at Kristine Gjelsvik har fått en opplevelse for livet bare ved å delta er det vel liten tvil om.

Etter forrige runde beskrev hun hvor gøy det var å delta på Instagram:

«Kan ikke huske sist jeg hadde det såååå GØY 🥳🤩💕 Hva @mihucatalinandrei får meg til å lære på en ussel uke 😅 FOR en mann! Dommerne likte ikke dansen vår i dag, men det håper vi dere gjorde 😍 Hvis dere vil se oss gi jernet neste uke, håper vi dere vil stemme på oss 😭❤

Synes du det var riktig par ut? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter