Hjem Fremhevet Kristin Harila åpner opp om bruddet med Jens Kvernmo: – En ekstremt belastende periode

Kristin Harila åpner opp om bruddet med Jens Kvernmo: – En ekstremt belastende periode

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jens Kvernmo har vært i vinden som aldri tidligere denne våren med serien «Jens i Mongolia» på NRK. I løpet av serien får vi se at han forlover seg med sin Kristin Harila. Men nå kommer nyheten om at forholdet er over, og faktisk var over før serien ble vist på TV.

Nå avslører Harila at det ble slutt for et halv år siden.

I april i fjor ble paret forlovet, noe som ble foreviget i NRK-serien «Jens i Mongolia». Til tross for den offentlige forlovelsen, opplyser Harila nå til TV 2 at forholdet tok slutt allerede i fjor høst.

– Da forlovelsen ble offentlig kjent, var det allerede slutt. Det har vært ekstremt belastende for meg å forholde meg til offentligheten i de siste seks månedene, sier Harila til TV 2.

En tung tid

Harila beskriver de siste seks månedene som svært utfordrende. Hun har måttet håndtere både det personlige bruddet og offentlighetens interesse.

– Jeg har det fryktelig vondt, og har egentlig hatt det siden i fjor høst, men av respekt for Jens og hans prosjekter, unnlot jeg å fortelle om bruddet offentlig, forteller Harila.

Selv om tiden etter bruddet har vært vanskelig, er Harila nå i gang med å bygge et nytt liv for seg selv. Hun har etablert seg med hus i Tromsø, har flere prosjekter på gang i Norge og tilbringer også tid i sitt «andre hjem» i Nepal.

TV 2 har vært i kontakt med Kvernmos manager, som uttaler at deres generelle tilbakemelding på slike henvendelser er «ingen kommentar».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com