Hjem Kjendisnytt Kronprins Haakon gir oppdatering om kong Haralds helsetilstand

Kronprins Haakon gir oppdatering om kong Haralds helsetilstand

Det har nå gått tre uker siden Kong Harald, som nylig fylte 87 år, ble utskrevet fra Rikshospitalet etter en vellykket operasjon hvor han fikk satt inn en permanent pacemaker. Etter sykehusoppholdet har han tilbragt tiden på Bygdøy Kongsgård for nødvendig hvile og restitusjon.

I en nylig oppdatering fra kronprins Haakon, som ble gitt under hans besøk i Vilnius, Litauen, uttrykker han optimisme om kongens pågående bedring. Samtalen, som fant sted med NRK, forteller han at selv om kong Harald viser tegn til forbedring, er det fortsatt behov for mer hvile før han er fullstendig tilbake til sitt normale jeg.

Kronprins Haakon delte med NRK:

– Det går med bedre med kongen. Han trenger fortsatt litt tid til å bli bedre. Han er jo i en viss alder så det tar litt tid å komme til hektene, sier kronprins Haakon.

Til tross for sin sykemelding, som varer frem til mandag 8. april, har kongehuset sørget for å holde offentligheten oppdatert om kongens tilstand. Dette inkluderte deling av et nytt bilde av kongefamilien på Bygdøy Kongsgård i påsken.

Så da får vi bare ønske kongen riktig god bedring videre, vi håper han raskt kommer seg til hektene igjen!

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com