Hjem Nyheter Kronprins Haakon hyllet de frivillige da han besøkte Holmenkollen

Kronprins Haakon hyllet de frivillige da han besøkte Holmenkollen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kronprins Haakon var til stede under et arrangement i Holmenkollen i går. Her takket han de mange frivillige for innsatsen de legger ned.

Det er Kongehuset selv som melder på nettsidene sine at Kronprins Haakon var til stede på Skiforeningens arrangement i Holmenkollen onsdag.

Her var over 200 frivillige samlet til en hyggelig aften for å markere at skisesongen står for tur. De neste månedene kommer det til å bli lagt ned tusenvis av timer i løyper, skog og mark for at store og små skal kunne spenne på seg skiene og legge i vei i oppmerkede og preparerte løyper.

– Også vet jo dere at frivillighet er veldig mye mer enn tall. Dere får oss ut på tur, til fots, på ski, på sykkel, ut i marka. Markatjenesten bidrar stort til bedre folkehelse og dere bygger broer, sosiale nettverk og skaper kontakt mellom folk. Og dere lager skikkelig bra tilbud for barn og unge, for eksempel med verdens største barneskirenn, og dere jobber for bedre inkludering, sa Kronprins Haakon da han møtte de frivillige.

Kronprinsen er selv kjent for å være en ivrig skikjører, så det er ikke utenkelig at han selv kommer tilo å benytte seg av det flotte løypenettet som Skiforeningen står klar til å preparere.

Skiforeningen har delt bilder fra arrangementet på sin Instagramkonto.

Her sier de «I går ble Skiforeningens frivillige hyllet av kronprins Haakon i Holmenkollen. 😍👍Og vi kunne ikke vært mer enige med kronprinsen: Skiforeningen hadde ikke vært den samme uten innsatsen fra alle våre frivillige. Rundt 800 personer stiller opp hvert år, og det var derfor på sin plass med en fest for å hedre dem.🥳 Varaordfører i Oslo kommune, Abdullah Alsabeehg, var også tilstede og takket for innsatsen, mens komiker @nilsingar sto for underholdningen.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com