onsdag, oktober 21, 2020

Kronprins Haakon: – Jeg er imponert over hvordan bransjen turte å satse da alt var usikkert

Mest lest nå

Kronprinsen har vært på en ukeslang tur med Kongeskipet og lyttet til folks korona-erfaringer. Kronprinsessen har vært med under deler av programmet.

I løpet av den én ukes lange turen har Kronprinsen besøkt Askim, Rygge, Stokke, Flekkefjord, Stavanger, Florø og Kristiansund. 

Her har han møtt folk som driver med en rekke forskjellige ting, fra helsesektor til jordbruk, samt frivillige, folk som jobber innen media, utdanning, og olje og energi. 

– Formålet med reisen er å møte mennesker og miljøer for å lytte til deres erfaringer og lære om utfordringene de har møtt etter at pandemien traff landet i mars, opplyser hoffet i en pressemelding. 

I august opplevde Indre Østfold stor smitteøkning. Da Kronprinsen besøkte en teststasjon i Askim fikk han høre om utfordringene kommunen har hatt, og hva de har gjort for å slå ned på epidemien. 

– Jeg er imponert over arbeidet som er gjort i Indre Østfold, og ønsker å gi en stor takk til innbyggerne som følger smittevernsrådene, sa Kronprinsen da han besøkte Indre Østfold kommune. 

Kronprins Haakon Magnus besøkte også et grønnsakspakkeri og to gårder i Stokke i Vestfold og Telemark fylke.

– Jeg er imponert over hvordan bransjen turte å satse da alt var usikkert, sa Kronprinsen etter besøket hos landbruksnæringen. 

Jordbruk er en viktig næring i denne landsdelen, og koronasituasjonen har hatt store konsekvenser, spesielt med tanke på sesongarbeidere og distribusjon.

Også mediebransjen fikk skryt fra kronprinsen.

– Media har gitt veldig god informasjon og spilt en viktig rolle i denne perioden, sa Kronprinsen da han besøkte Flekkefjord i Agder.

Populær

Bildene av kronprinsparet som reiser landet rundt for å møte folk har fått enorm oppmerksomhet. Tusenvis kommenterer bildene og tilbakemeldingene fra folket levner liten tvil om populariteten til kronprinsparet.

De hylles for sin folkelighet, at de bryr seg og ikke minst er det mange som kommenterer hvor hyggelig det er at kronprinsesse Mette-Marit er med. I tiden etter det ble kjent at Mette-Marit lider av kronisk lungefibrose har hun ikke deltatt på mange offisielle oppdrag.

«I to uker har Kronprinsen seilt med Kongeskipet langs kysten for å besøke folk der de bor og høre hvilke erfaringer de har gjort seg de siste månedene. Den siste uken har også Kronprinsessen vært med,» skriver Kongehuset på Instagram.

For et herlig kronprinspar vi har! Trykk gjerne på deleknappen om du er enig!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Derfor fryser kvinner mer enn menn

Har du opplevd å være skikkelig frostig mens mannen sitter i t-skjorte? Du er ikke alene, det er nemlig ofte slik...

Skolen straffet gutten fordi han kom for sent – Da grep bestemoren inn!

Denne førsteklassingen heter Hunter. I bildet nedenfor sitter han alene, adskilt fra resten av klassen. Grunnen til at han måtte sitte alene er fordi han...

Siste nyheter