onsdag, juni 3, 2020

Kronprinsesse Mette-Marit med hyggelig beskjed

Mest lest nå

Det har vært en annerledes vår for oss alle sammen. Den tradisjonelle feiringen av nasjonaldagen ble avlyst, og de fleste feiret dagen hjemme. Kronprinsparet har også blitt påvirket av den nye hverdagen. Nå deler kronprinsesse Mette-Marit en hyggelig beskjed med følgerne sine på Instagram.

Få dager før 17. mai, delte kronprinsessen et bilde fra vevstua hjemme på Skaugum. Mette-Marit har alltid vært glad i håndarbeid, og tidligere i vår fikk hun låne en hjemmevev av Asker husflidslag. Kronprinsessen har vevd mye i vår, og nå har hun delt et bilde av et flott arbeid.

«Her i vevstua er håpet lysegrønt i dag. Takk til skjønne damer på Fretex Fashion for mange fine gamle filler», skriver kronprinsessen i innlegget.


Ser man litt nærmere på bildet, kan man se at Mette-Marit har vevd ordet «Hope».

– Du gjør veving sexy

Mange har kommentert det flotte arbeidet til kronprinsessen. Blant dem er EAT-gründer Gunhild Stordalen.

«Tusen takk, fineste @crownprincessmm – du gjør veving og redesign sexy!» skriver hun.

«Så flink du er! Du er en fantastisk flott, kreativ og jordnær dame. Ønsker deg og resten av familien en fin 17.mai selv om den kanskje ikke blir helt slik den pleier. Så flott å se deg veve. Kreativt håndverk er godt å ha for oss kroniker i hverdagen. Gleder meg til å se fortsettelsen», skriver en annen.

«Grønt er skjønt. Du er ett fantastisk forbilde», skriver en tredje.

Overraskelsesbesøk

Selv om nasjonaldagen ikke ble som vanlig for kronprinsfamilien i år, fikk de likevel både korpsmusikk og de tok seg tid til å hilse på folket.

Klokken 13.00 gikk Kongefamilien ut på Slottsbalkongen, der de fikk oppleve drilloppvisning og sang. Etterpå tok både Kongeparet og Kronprinsparet plass i hver sine åpne veteranbiler, og kjørte rundt i Oslo sentrum for å hilse på folk.

Bilene kjørte ned Karl Johan, til Kampen omsorgssenter, Sofienberghjemmet på Grünerløkka og Ullevål sykehus.

LES OGSÅ: Prinsesse Astrid mimrer tilbake til frigjøringsdagen: – Jeg stormet ut

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter