søndag, september 27, 2020

Kronprinsesse Victoria hylles – jobber frivillig hos bymisjonen

Mest lest nå

Den svenske kronprinsessen dukket nylig opp på et bilde der hun pakket lunsjbokser for bymisjonen. Oppdraget står ikke i den offisielle kalenderen, og jobben har hun tatt på seg privat – for å hjelpe til i en vanskelig tid.

Med engangshansker og hvitt plastforkle, sørget prinsesse Victoria for at 130 lunsjpakker med kylling og poteter var klare til levering. Lunsjpakkene tilberedes av Stockholms Stadsmission (Bymisjon) med hjelp av organisasjonen «Food4Heroes». Det er sistnevnte som har lagt ut bilde på Instagram av prinsessen i arbeid.

– Kronprinsessen er vår beskytter, og forrige uke tok hun kontakt med oss for å høre om det var noe vi trengte hjelp til, sier Maria von Sydow, kommunikasjonsansvarlig hos Stockholms Stadsmission til Svensk Dam.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Idag hjälpte vår Kronprinsessa till på @stockholmsstadsmission ❤️🇸🇪

Et innlegg delt av FOOD4HEROES (@food4heroes.sthlm)

En stor ressurs

Og i disse dager, kunne virkelig bymisjonen trenge hjelp. Derfor stilte prinsessen opp og pakket lunsjpakker.

– Og i dag formiddag kom hun altså hit og hjalp til med å gjøre klar lunsjboksene. Hun er en stor ressurs for oss, og hun er helt herlig å samarbeide med, sier Maria von Sydow.

Den svenske bymisjonen deler daglig ut mat til eldre og vanskeligstilte ved deres møteplass på St Paul på Mariatorget i Stockholm.

– Møteplasssen St Paul er en av våre åpne virksomheter, og vanligvis kommer det mange eldre dit, i den grad de har et hjem. Men nå, med koronasmitten, så er det jo mange som må holde seg hjemme, sier Maria von Sydow.

Fikk personlig hilsen

Siden mange av de eldre ikke kan gå ut nå, ble lunsjpakkene kjørt hjem til dem i stedet. Og mange fikk seg nok en overraskelse da de åpnet lunsjen sin. Prinsessen hadde nemlig skrevet en personlig hilsen som hun la ned i hver boks hun pakket.

– Kronprinsessen la faktisk en helt personlig hilsen med til hver og en av dem, forteller Maria.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter