Hjem Kjendisnytt Kronprinsesse Victoria stilte i egendesignet kjole på Nobel-festen

Kronprinsesse Victoria stilte i egendesignet kjole på Nobel-festen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den høytidelige utdelingen av Nobelprisene i Stockholm lørdag 10. desember og gallamiddagen dagen etter er et viktig høydepunkt for Sveriges kongehus. Med unntak av prinsesse Madeleine som ikke deltok, stilte hele den svenske kongefamilien i galla-antrekk.

Kong Carl Gustaf (76), dronning Silvia (79), kronprinsesse Victoria (45), prins Daniel (49), prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (fyller 38 år tirsdag) stilte alle opp: Og kronprinsesse Victoria ankom i en gallakjole hun har designet selv, i samarbeid med den svenske designeren Camilla Thulin.

Dette er ifølge nettstedet Min Mote første gang siden pandemien at den tradisjonsrike festmiddagen har blitt gjennomført.

https://www.instagram.com/p/CmBx_WZMT19/

Thulin forteller til Svensk Damtidning av Victorias rosa kjole hadde drapert liv og stort skjørt i et tykt silkestoff. Det var kronprinsessen som valgte fargen og kjolen har tatt seks uker å planlegge og sy.

– Det hele har vært et veldig artig samarbeid med kronprinsessens stylist Tina Törnquist og kronprinsessen selv. Og skredderen min Reza Ismaili har sydd kjolen og gjort alle kjoleprøvingene i forkant, forteller den svenske designeren.

Prinsesse Madeleine glimret imidlertid nok en gang med sitt fravær. Svensk Damtidning har tidligere skrevet at Madeleine kommer hjem til jul, men står over Nobelfesten, som finner sted nøyaktig to uker før ferien.

Årsaken er avstanden mellom Sverige og Florida, ifølge informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren:

– Prinsessen og familien hennes bor i USA og avstanden er for lang til å reise til Nobelfestivalen, sier hun til Svensk Damtidning.

Mange svensker har reagert med sinne på at prinsessen nok en gang uteblir fra en større tilstelning.

De mener prinsessen er lat og uinteressert i sitt fødeland, og at hun svikter både sin familie og Sverige.

Samtidig som Madeleine stadig uteblir, stiller prinsesse Sofia mye opp. Og under nobelbanketten dukket hun opp i en vakker lys blå kjole, som ved første øyekast nesten så hvit ut.

Expressen skriver at det er den svenske designeren Ida Lanto som har laget prinsesse Sofias kjole. Også i 2017 valgte hun en kjole fra denne designeren. Diademet hun hadde på seg var bryllupsdiademet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com