Hjem Kjendisnytt Kronprinsesse Victoria stråler i H&M-design

Kronprinsesse Victoria stråler i H&M-design

I takketalen til årets Gay Gala i Sverige strålte kronprinsesse Victoria i en nydelig grønn tyllkjole fra H&M Conscious Collection.

Denne helgen fikk kronprinsesse Victoria prisen for «Årets hetero» under Gay Gala 2021 i Sverige.

Prisen deles ut i regi av det svenske magasinet QX, skriver Se & Hør.

Kronprinsessen har i mange år vært opptatt av å tale de homofiles sak, og har LBHTI-personers rettigheter blant sine hjertesaker.

Som så mange andre arrangementer om dagen, måtte også prisutdelingen foregå digitalt.

Prinsessen takket for prisen hjemme fra Haga slott, og stilte i en nydelig grønn H&M-kjole fra kolleksjonen HM conscious collection, og viste frem prisen.

– Jeg ble virkelig stolt og glad for denne fine utmerkelsen, sier kronprinsessen til QXs lesere når hun takker for prisen.

Hun benytter også anledningen til å takke for de mange hilsener hun fikk i forbindelse med innvielsen av Stockholm Pride i sommer.

Nedenfor ser du bildene (bla med pilene for å se begge).

– Det siste året har vært en utfordring på forskjellige måter. I mange deler av verden har menneskerettighetsarbeidet blitt hemmet eller hindret av pandemien. Derfor er det nå spesielt viktig at vi fortsetter å jobbe hver dag for en verden der LHBTQI-personer får muligheten til å leve i frihet og uten undertrykkelse. En verden der du kan være akkurat den du er, og være stolt av den, sier hun videre og legger til:

– Jeg vet at det er mange ildsjeler blant dere som lesere som lenge har utrettelig kjempet for et mer åpent og inkluderende samfunn. Til deg som har gått før, og til deg som tar over, vil jeg sende en varm hilsen og en stor takk.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com