onsdag, april 1, 2020

Kronprinsparet med hjemmekontor: – Det har holdt på å rable litt for oss

Mest lest nå

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis». Øystein hadde...

Skuespiller Kari Onstad er død

Skuespiller, operasanger og danser Kari Onstad døde brått natt til i dag, 25. mars. Familien opplyser at hun døde av et hjerteinfarkt. Kari Onstad etterlater...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Kronprinsparet har lagt ut en hilsen på Instagram der de forteller hvordan det er å hjemmekontor og hjemmeskole for barna.

Fredag kveld la kronprinsesse Mette-Marit ut flere bilder som en liten stemningsrapport fra hjemmet deres i disse korona-tider.

«God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe. Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine vis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå. Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Pynter litt på sannheten

Mange kommenterer at kronprinsparet ser så avslappet og harmonisk ut. På det svarer Mette-Marit at hun nok ikke har tatt bilder som representerer hele sannheten.

«Ikke alle de gangene det har holdt på å rable litt for oss alle denne uka», skriver hun, og legger til:

«Men tur, rutiner og kos hjelper.»

Marius Borg Høibys kjæreste og samboer, Juliane Snekkestad, har også lagt igjen en kommentar der hun skriver at hun savner svigermoren. Og Mette-Marit sier det er gjensidig.

«Gi Marius en klem», legger hun til.

Takk for innsatsen

Kronprins Haakon hadde nylig på en videokonferanse med Helsedirektoratet. Da passet han på å takke dem for jobben de gjør.

– På vegne av oss andre i det norske samfunnet, så vil jeg gjerne si takk for den innsatsen dere alle gjør. Det er utrolig viktig at vi har kompetente mennesker som sitter og gir gode råd i en situasjon som dette, sa kronprinsen, ifølge NRK.

– I kriser er informasjonsbildet ofte ufullstendig. Det er mange ting vi ikke vet, og bildet endrer seg veldig raskt. Da er det utrolig viktig å ha gode fagmiljøer, folk med kompetanse og erfaring, som kan lese dette bildet og tolke det på best mulig måte. I den situasjonen vi er i nå, så er det, blant annet, dere som gjør akkurat dette, sa han videre.

LES OGSÅTannlege ber folk fikse tennene sine selv med tyggegummi og sandpapir

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter