in

Krypskyttere tok livet av neshorn – ved siden av ligger en gråtende neshornbaby

Krypskytinger noe av det simpleste vi leser om. Dessverre finnes det mange mennesker som bedriver miljøkriminalitet og jakter ulovlig på dyr og fugler.

Sky News rapporterer nå om et tilfelle i Sør Afrika som får mennesker over hele verden til å rase.

Hjerteskjærende bilder viser et dødt neshorn, skutt av krypskyttere, liggende på ryggen. Ved siden av ligger en neshornbaby som uler sine sørgmodige tårer etter tapet av moren.

Hjerteskjærende skrik 

Vakter ved Kruger National Park reagerte da de hørte et skudd om natten, etterfulgt av hjerteskjærende skrik. De dro ut for å se hva som hadde hendt, og bildet nedenfor er synet som møtte de.

Jegerne hadde skåret av hornene på det døde neshornet, og skadet babyen. Han hadde blitt kuttet med en machete i ryggen og benet, skriver Sky News.

Foto: CARE FOR WILD

Neshornungen ble raskt tatt hånd om av veterinær og er nå plassert i en egen park for neshorn, Care for Wild Rhino Sanctuary, hvor han blir tatt godt vare på.

Foto: CARE FOR WILD

– Det var av rent instinkt han forsøkte å holde seg nær moren og passe på henne. Krypskytterne mangler all mulig empati og hadde tydeligvis ingen sperrer for også å skade babyen slik at de kunne skjære av morens horn så raskt som mulig, sier parkvaktene til Sky News.

Roper etter moren 

Svenske Expressen skriver at neshornungen som har fått navnet Arthur, fremdeles sørger over tapet av sin mor.

– Han roper fremdeles etter mammaen sin. Det er en hjerteskjærende lyd og savnet av henne kommer til å smerte dette dyret mye lenger enn de fysiske skadene, sier teamet som nå passer på Arthur.

Vanligvis blir neshornbarn værende med moren sin til de er rundt tre år gammel. Det er mye som skal læres for å overleve i naturen, nå har Arthur ingen mor til å lære ham.

Vi blir så sint av å lese om mennesker som utfører slike handlinger.

Trykk på deleknappen for å vise din avsky mot slikt! Vi håper de skyldige blir funnet og får sin velfortjente straff. 

LES OGSÅ: 3 krypskyttere ble spist av løver da de jaktet neshorn i reservat

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Info til norske harryhandlere: Listeriabakterier funnet i svensk kylling

Denne testen vil forbløffe 98 % av oss – prøv du også og se hvilket svar du får!