torsdag, juli 29, 2021

Kua og valpen var bestevenner. Så ble kua solgt. Se den fantastiske videoen fra gjenforeningen her

Mest lest nå

Valpen Rookie elsket den store, brune kua. Hun var som en mor ham. Da kua ble solgt, ble Rookie helt ute av seg av sorg.

Kua hadde vært der for Rookie siden han ble født. Hun brukte å slikke Rookie og kose med ham. De spiste og drakk sammen, og de sov side om side. Ofte sov Rookie på ryggen til kua.

Men så måtte kua selges. Eierne hadde ikke råd til å ha to kuer lenger, så en av dem måtte bort. Det ble mammaen til Rookie.


Foto: YouTube

Ville ikke spise

Den vanligvis så glade og energiske valpen, mistet plutselig all energi. Han mistet matlysten, og ville ikke en gang spise favorittmaten sin. Den lille valpen trasket hvileløst rundt i båsen til kua, og ulte og bjeffet, tydelig lei seg.

Men så, en dag, hørte Rookie noen som rautet nede i gata. Rookie løp ut og nedover gata. Eierne hans ropte på ham, men han var ikke til å stoppe. Til slutt stoppen han ved annen stall langt nede i gata. Og der ble han gjenforent med sin beste venn.

Foto: YouTube

Rørende gjenforening

Rookie hoppet rundt, slikket kua og var så glad at han ikke visste hvor han skulle gjøre av seg. Eieren tok valpen med seg hjem, men Rookie bare hylte og bjeffet. Og tilbake i sitt hjem, ensom og alene, mistet Rookie all livsglede igjen.

Da skjønte eierne at de var nødt til å kjøpe kua tilbake, selv om de egentlig ikke hadde råd til det. For Rookies skyld. De klarte ikke se på at Rookie var så trist.

Foto: YouTube

I dag koser Rookie og kua seg sammen hver dag, akkurat som i gamledager. Og Rookie er både glad og lykkelig over å få være sammen med «mammaen» sin igjen.

Se den herlige videoen fra gjenforeningen her:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter