Forsiden Dyr Kua og valpen var bestevenner. Så ble kua solgt. Se den fantastiske...

Kua og valpen var bestevenner. Så ble kua solgt. Se den fantastiske videoen fra gjenforeningen her

Valpen Rookie elsket den store, brune kua. Hun var som en mor ham. Da kua ble solgt, ble Rookie helt ute av seg av sorg.

Kua hadde vært der for Rookie siden han ble født. Hun brukte å slikke Rookie og kose med ham. De spiste og drakk sammen, og de sov side om side. Ofte sov Rookie på ryggen til kua.

Men så måtte kua selges. Eierne hadde ikke råd til å ha to kuer lenger, så en av dem måtte bort. Det ble mammaen til Rookie.

Foto: YouTube

Ville ikke spise

Den vanligvis så glade og energiske valpen, mistet plutselig all energi. Han mistet matlysten, og ville ikke en gang spise favorittmaten sin. Den lille valpen trasket hvileløst rundt i båsen til kua, og ulte og bjeffet, tydelig lei seg.

Men så, en dag, hørte Rookie noen som rautet nede i gata. Rookie løp ut og nedover gata. Eierne hans ropte på ham, men han var ikke til å stoppe. Til slutt stoppen han ved annen stall langt nede i gata. Og der ble han gjenforent med sin beste venn.

LES OGSÅ
Når barn klipper seg selv - se de hysterisk morsomme bildene i denne serien
Foto: YouTube

Rørende gjenforening

Rookie hoppet rundt, slikket kua og var så glad at han ikke visste hvor han skulle gjøre av seg. Eieren tok valpen med seg hjem, men Rookie bare hylte og bjeffet. Og tilbake i sitt hjem, ensom og alene, mistet Rookie all livsglede igjen.

LES OGSÅ
Kenguru-par med unge er stjålet fra dansk dyreforhandler

Da skjønte eierne at de var nødt til å kjøpe kua tilbake, selv om de egentlig ikke hadde råd til det. For Rookies skyld. De klarte ikke se på at Rookie var så trist.

Foto: YouTube

I dag koser Rookie og kua seg sammen hver dag, akkurat som i gamledager. Og Rookie er både glad og lykkelig over å få være sammen med «mammaen» sin igjen.

Se den herlige videoen fra gjenforeningen her:

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet