Vi mennesker elsker utfordringer og ingenting er som litt god hjernetrim. Oppgaver som gjør at du må være konsentrert og tenke deg godt om hjelper deg til å bli  avslappet og ikke minst, så er det bra for hjernen din.

Det kan være alt fra matematikkoppgaver til optiske illusjoner. Teknologi gjør så mye av arbeidet for oss i våre dager, derfor trenger hjernene våre å bli utfordret litt. Morsomt er det også.

Dette bildet ble lagt ut på siden didyouknowpage.com, her kan du også finne andre utfordringer som du kan kose deg med. Jeg måtte se lenge på bildet nedenfor før jeg fant ut av hva som var galt med det. Det sies at kun 1 av 5 klarer å se feilen, så det er ikke enkelt.

Hva er galt med dette bildet?

Bildet er fra London, hovedstaden i England. Du kan se klokketårnet Big Ben, en buss, noen biler og en gammeldags rød telefonkiosk. Men noe er veldig galt med bildet. Ser du hva det er?

Ikke gi opp for lett. Hvis du ikke klarer å se det, prøv en gang til. Du skal få et hint.

Hint: Det er ikke tilfeldig at bildet er fra England. Det er noen lover og regler som gjelder her som ikke gjelder i vårt land.. Ble det enklere nå? Ikke?

Her er svaret:

 

Svaret er rett og slett at bilene og bussen kjører på feil side av veien. Man kjører på venstre side av veien i England. Samtlige av sjåførene på dette bildet hadde mistet lappen..

Del gjerne utfordringen videre med vennene dine på Facebook!