Hjem Hjernetrim Kun de mest observante klarer å se pandaen i løpet av 8 sekunder

Kun de mest observante klarer å se pandaen i løpet av 8 sekunder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Klarer du å løse denne optiske illusjonen i løpet av mindre enn åtte sekunder kan du med rette skryte av at du både har et kjapt hode og et imponerende falkeblikk. 

Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. Og la oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre litt. Noen ganger kan man sitte og stirre på dem i evigheter helt til løsningen blir forklart – og man deretter ikke klarer å ikke se løsningen.

Å løse en optisk illusjon er noe de fleste opplever som givende. Det å mestre utløser et rush av lykkefremmende kjemikalier i hjernen din. Og det er ikke så dumt å leke med litt hjernetrim av og til: Det å kjenne på at man er tilfreds og mestrer, kan faktisk lindre stress.

Dette festlige bildet delt av Jagran Josh utfordrer både fokuset ditt og falkeblikket: Klarer du finne den sleipe pandaen som har gjemt seg blant en flokk med elefanter? Og klarer du det på mindre enn 8 sekunder?

Det å søke, fokusere og delta i dette mentale maratonet er også en flott treningsøkt for hjernen din. Hent frem stoppeklokken, skjerp fokuset og ta en titt på bildet under. 

Sett på stoppeklokken når du er klar til å slippe løs din indre detektiv, og la jakten begynne. 

Dersom du insisterer på å finne pandaen selv, må du passe på at du ikke scroller så langt ned at du ser løsningen. 

Et rampete ansikt i svart og hvitt titter ut fra mengden av de fargerike snabeldyrene. 

Om du har klart å finne pandaen på de åtte sekundene – gratulerer! Hvis du tross intens stirring ikke klarer å se pandaen, ikke fortvil. Løsningen kommer her: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com