Hjem Hjernetrim Kun de skarpeste klarer å finne tømmerhoggeren på 8 sekunder 

Kun de skarpeste klarer å finne tømmerhoggeren på 8 sekunder 

Klarer du å finne tømmerhoggeren som skjuler seg i dette bildet på bare åtte sekunder? I så fall er du blant det lille fåtallet. Oppgaven krever både falkeblikk og kreativ tenking. 

Optiske illusjoner er designet for å lure hjernen vår med visuelle stimuli. Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. Og la oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre litt. Noen ganger kan man sitte og stirre på dem i evigheter helt til løsningen blir forklart – og man deretter ikke klarer å ikke se løsningen.

Å løse en optisk illusjon er noe de fleste opplever som givende. Det å mestre utløser et rush av lykkefremmende kjemikalier i hjernen din. Og det er ikke så dumt å leke med litt hjernetrim av og til: Det å kjenne på at man er tilfreds og mestrer, kan faktisk lindre stress.

Under ser du et svart-hvitt-bilde av en skog og en åker. Her er det tømmerstokker, trær og en ganske godt synlig øks og en sag. 

Det eneste som tilsynelatende mangler i denne scenen er tømmerhoggeren. å få øye på han er slettes ikke enkelt – men han er faktisk med i bildet han også. 

Klarer du å finne han? Og klarer du i tillegg å finne han innen det har gått 8 sekunder? Finn frem stoppeklokke og ta en titt på bildet! 

PRØV OGSÅ: Det første du ser på bildet avslører personligheten din

Vi presenterer med jevne mellomrom ulike optiske illusjoner. Og dette er nok en av de vanskeligste vi har lagt ut hittil.

Dersom du synes det er vanskelig har vi også presentert løsningen under. Du må tenke litt utenfor boksen, men han er rett foran øynene dine. 

Samtidig er han skjult på en snedig måte, slik at det ikke er så enkelt å oppdage han.

Her er løsningen: 

Tømmerhoggeren ligger på langs i bildet. Dermed har vi har snudd det for deg. Om du ikke allerede har funnet han så ser du han nok nå

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com