tirsdag, januar 28, 2020
Nyheter Kunne ikke komme i barnebarnets bryllup. Da kom brudens...

Kunne ikke komme i barnebarnets bryllup. Da kom brudens søster opp med en genial ide

-

Inga (83) og Tord (84) begynner å dra på årene, og orket ikke dra i barnebarnets bryllup. Da kom brudens søster opp med en genial ide.

Da Emilia Segerdahl skulle gifte seg med sin kjære Tim i Mariefred i Sverige, orket dessverre ikke hennes besteforeldre å reise den lange veien for å delta i bryllupet.

«Mine besteforeldre er ganske gamle. Så bestemor var veldig lei seg da hun fortalte at hun ikke orket å reise til Mariefred», sier brudens søster Mathilda Segerdahl til Aftonbladet.

Men da kom hun på en genial ide.

Foto: privat

Filmet vielsen på Skype

«Bestefar har jo en datamaskin, så jeg tenkte: «Hva om jeg filmer med min telefon live fra når de gifter seg, så får de se det», forteller Mathilda.

Dermed reiste hun på besøk til sine besteforeldre Inga og Tord, og installerte Skype på dataen deres. Så lærte hun dem hvordan det fungerte, og testkjørte noen ganger. Da den store dagen kom, satt Inga og Tord klare foran datamaskinen sin.

«Jeg ringte dem opp før vi gikk inn i kirken. De fikk si hei til oss barnebarna, kusinene og andre slektninger. Så filmet jeg vielsen», sier Mathilda.

Foto: privat

Pyntet seg kun oventil

«Det var ganske morsomt, for bestefar sa til bestemor før vielsen: «Da kan vi bare pynte oss oventil, vi trenger ikke pynte oss nedentil, for det kommer de ikke til å se», sier Mathilda.

Men da vielsen begynte, hadde Inga og Tord pyntet seg fra topp til tå.

«Jeg tok på meg en fin kjole og min mann tok på seg fin jakke», sier Inga.

«Vi fikk høre Emilias mann synge for henne. Det var en vakker vielse, og alle var fornøyde og glade», sier hun videre.

«Det var veldig fint, og bryllupet var helt nydelig. Vi er glade for at de kunne være med, spesielt min søster», avslutter Mathilda.

Foto: privat

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...