in

Kurt Nilsen om bruddet: – Hjertet får en knekk

I fjor sommer ble det slutt mellom Kurt Nilsen (41) og kjæresten over fem år, Oda Rivrud (30). Nå snakker Idol-stjernen for første gang om bruddet.

«Det å satse på noe som er litt skjørt, som du føler kan gå galt når som helst, og så jobber du likevel masse med det, og når det da ikke går … selvtilliten får en knekk. Hjertet får en knekk. Bare det å skulle sitte og fortelle om det syns jeg er vanskelig. Men ja, sånn ble det», sier Kurt til Dagbladet.

I 2013 ble Kurt skilt fra kona Kristin, etter sju år som ektepar. De har en sønn sammen. I tillegg har Kurt to voksne barn fra et tidligere forhold. Samme år som han ble skilt fra Kristin, møtte han Oda. De to møttes på Idol. Kurt var dommer, Oda jobbet i produksjonen.


Gikk hardt inn på han

«Jeg er forelsket. Hun er bra. Da jeg satt meg ned i dommerstolen på «Idol» fikk jeg lov til å møte en veldig spesiell person. Det er mitt beste øyeblikk i 2013″, sa Kurt til VG i 2013.

Kurt og Oda kjøpte hus ammen Minnesund i Eidsvoll. Huset ble lagt ut for salg i fjor.

Kurt forteller til Dagbladet, at bruddet gikk hardt inn på ham, og at han har vært langt nede.

«Men du kan ikke ligge der og slå deg i hjel heller, du må ta deg i nakken og komme deg opp av senga. Jeg har jo heller ikke tid til det. Jeg må opp av den senga. Det er så mye jeg skal rekke», sier han.

Har blitt bestefar

Forrige uke, under den årlige juleturneen i Tønsberg, avslørt Kurt en gledelig nyhet. Han har blitt bestefar for første gang. I oktober, ble nemlig datteren hans Marte, mamma.

Vi gratulerer Kurt Nilsen med barnebarnet. Bedre julegave kan man vel ikke få.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Christine Koht forteller om dramatikken: – Et mirakel at Pernille lever

christine koht

Årets navn 2019 : Christine Koht!