Hjem Kjendisnytt Kutter all kontakt med prins Harry

Kutter all kontakt med prins Harry

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En britisk kongehus-korrespondent hevder at prins William har bestemt seg for å kutte all kontakt med prins Harry, og at han ikke har noen planer om snakke med ham igjen, som en følge av den ferske Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan».

I den kontroversielle Netflix-serien anklager prins Harry sin egen bror for å ha skreket til ham og for å ha foret media med usanne historier, skriver Insider.

Saken er også omtalt av det norske nettstedet Nettavisen.

– William kutter all kontakt, skriver den britiske kongehus-korrespondenten Roya Nikkhah på Twitter, og lenker videre til en eksklusiv sak, der hun hevder å ha snakket med to anonyme kilder, som skal være venner av prins William.

En kilde bemerket ifølge Insider at forholdet deres hadde vært «veldig anstrengt en stund» og hevdet at William ikke hadde noen planer om å snakke med ham i fremtiden. En annen sier ganske enkelt at «hele greia er helt sprøtt.»

Kensington Palace, som representerer William, vil ikke besvare spørsmålene fra Insider. Talsmenn for Harry og Meghan har heller ikke svart på nettstedets henvendelser.

I dokumentaren hevder Harry at brorens stab lekket historier til pressen om ham og Meghan.

Han sa at han nektet å delta. «Jeg vil langt heller bli ødelagt i pressen enn å spille dette spillet ,» sa han i den mye omtalte Netflix-serien.

Harry sa at det å se brorens stab gjøre akkurat det de to brødrene en gang lovet at de aldri noen gang skulle gjøre, var hjerteskjærende.

Forholdet mellom de to brødrene ble engang ansett som urokkelig, men i serien sørger Harry over det ødelagte forholdet han og broren har nå.

– Det tristeste var denne kløften som ble skapt mellom meg og broren min, slik at han nå er på institusjonens side. Og en del av det skjønner jeg. Jeg forstår, det er arven hans, sa Harry ifølge Insider i serien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com