Hjem Historier fra livet Kvinne (56) ble så begeistret av milliongevinsten at skremt sønn ringte ambulansen

Kvinne (56) ble så begeistret av milliongevinsten at skremt sønn ringte ambulansen

Del
X

Det var kanskje uttrykket «å dø av glede» sønnen til den 56 år gamle kvinnen hadde i tankene da han skremt over morens voldsomme gledesreaksjon ringte etter ambulansen.

Noen mennesker har litt pussige «ritualer» rundt dette med hell og lykke. Alt fra harelabber – til «lykkeautomat», som 56 år gamle Renae Shelby fra Michigan i USA har.

I USA kan man kjøpe lottokuponger på selvbetjente automater. Og Renae har sin en egen «lykkeautomat» der hun kjøper alle lottokupongene sine. Og kanskje det ikke er så dumt å tenke at det eksisterer lykkeautomater? Det stemte i alle fall for Renae som nylig kunne innkassere 300.000 dollar, tilsvarende mer enn tre millioner kroner etter å ha kjøpt vinnerloddet på «lykkeautomaten» sin.

Det melder lotteriet i delstaten Michigan, ifølge nettstedet People. Og da hun skjønte at hun faktisk hadde vunnet hundretusenvis av dollar tok det rett og slett pusten fra henne – bokstavelig talt.

Hun var så satt ut over kjempegevinsten på loddet hun selv hadde betalt fem dollar for, at hun måtte ringe sønnen med en gang for å dele de fantastiske nyhetene. Sønnen forklarer ifølge People at han overhodet ikke klarte å roe ned moren, som var så begeistret at hun slet med å puste.

– Han trodde han måtte ringe ambulansen fordi jeg følte at jeg knapt klarte å verken puste eller klare å få ut ordene da jeg skulle fortelle ham at jeg hadde vunnet 300 000 dollar, sier den heldige lottovinneren, som nå har fått roet seg mer ned.

Man leser ofte om folk som vinner enorme summer og som kort etter er like blakk som før vinnerlykken traff dem. Det er ikke planen til Renae. Hun ønsker å spare gevinsten, og tenke seg nøye om før den brukes på noe som helst.

– Å vinne denne premien har åpnet helt nye dører for meg og gir meg veldig mange muligheter som ikke var der tidligere, sier kvinnen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com