Hjem Evergreens Kvinne (90) går av med pensjon etter 74 år for samme arbeidsgiver: Hun har ikke hatt en eneste dags sykefravær

Kvinne (90) går av med pensjon etter 74 år for samme arbeidsgiver: Hun har ikke hatt en eneste dags sykefravær

Melba Mebane jobbet på det eksklusive varehuset Dillard’s i Texas i 74 år, uten å være borte fra jobben en eneste dag. Nå har den 90 år gamle kvinnen gått av med pensjon.

Mebane startet som heisoperatør i varehuset den gang det het Mayer & Schmidt.

– Melba setter tonen for alt, enhver forventning og kundeserviceopplevelse som vi ser etter i en luksusopplevelse, sier butikksjef for Dillard’s i Tyler, James Saenz, til Fox News Digital.

Han forteller at hun har gitt alt til teamet.

– Kan du forestille deg hvor mange mennesker hun har lært opp? Det er bare utrolig å tenke på hvor mange menneskers liv hun har berørte. Hun er ikke bare en selger. Hun er en mor. Hun veileder deg. Hun gir deg råd om livet. Hun er fantastisk, sier Saenz.

Melba Mebane sier selv at hun likte å jobbe med flotte damer. Flere av dem har også blitt vennene hennes.

– Hun forteller det som det er. Jeg beundrer henne enormt. Hun har lært meg så mye. Hun er så dyktig med kunder. Hun kan ta et lite salg og gjøre det om til et stort salg. Hun fascinerer meg bare. Hun jobber og jobber og jobber på gulvet. Hun får alle til å snakke. Hun får alle til å le. Noen av historiene hennes er bare fantastiske, sier en av Melbas kolleger som har jobbet sammen med henne i 33 år.

I løpet av karrieren ble Melba Mebane alenemor og oppdro sønnen Terry som nå jobber i finansavdelingen hos Tyler. Han forteller at han bare har gode minner fra morens harde arbeid.

– Jeg tok bussen til besteforeldrene mine på ettermiddagen fordi moren min ikke bare elsket jobben sin, men vi trengte åpenbart også jobben hennes, sier Terry Mebane.

Om kvelden, nær stengetid på varehuset, tok han og bestefaren av og til bussen inn til Melbas arbeidsplass.

– Det var festlige tider. Jeg vokste opp i Dillard’s, sier han.

Etter omtrent seks måneder som heisoperatør, ble Mebane forfremmet til herreklær og deretter til kosmetikk – hvor hun ble resten av karrieren.

Selv de siste årene, etter hun passerte 80, var Melba på jobb fire dager i uken. Men nå har hun begynt å kjenne på alderen og skal kun innom Dillard’s som kunde…

LES OGSÅ:

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com