fredag, juni 5, 2020

Kvinne adopterer en valp ingen andre vil ha – så viser det seg at Penny kan stave navnet sitt!

Mest lest nå

Etter å ha blitt funnet alene på gaten, ble valpen Penny tatt inn i et ly. Hun var plassert rundt fra familie til familie, uten å finne et godt varig hjem. Det viste seg at ingen forsto hvor smart den lille valpen egentlig var.

Det kan være trist når en hund er adoptert og deretter returnert tilbake uten egen skyld. Hvorfor ingen ville ha en valp så søt som Penny er ikke godt å si. Heldigvis så en kvinne som heter Leonora Anzaldua lille Penny og forelsket seg ved første blikk.

I hennes tidligere hjem hadde Penny ingenting til å mentalt stimulere henne, så hun måtte bruke tiden til å underholde seg selv. Etter Leonora adopterte valpen tok hun seg mye tid til å leke med hun og lære kommandoer, og hun oppdaget snart hvor smart den lille valpen var.


Staver navnet sitt

Leonora begynte å lære Penny å sitte og ved det tredje forsøket mestret hun det. Hun begynte å lære henne flere kommandoer, og Penny plukket dem alle opp veldig fort. Ved bare åtte måneder gammal hadde Penny mestret alle vanlige hundetriks og enda mer.

Etter å ha lest et sted at hunder har den samme mentale kapasiteten som en menneskelig smårolling, bestemte Leonora seg for å slå Pennys triks opp et hakk. Hun kjøpte derfor noen blokkbokstaver og bestemte seg for å teste om Penny kunne gjenkjenne former. Overraskende mestret Penny dette også. Hun kan til og med stave sitt eget navn.

Takket være en eier som tar seg tid til å stimulere henne mentalt, har Penny vist seg å være en veldig smart hund. Kanskje ingen ville noen gang vist hvor mye hun var i stand til hvis hun hadde bodd hos en av sine tidligere familier.

Se videoen under for å se den smarte valpen Penny stave navnet sitt. Kan din hund gjøre noen imponerende triks? 

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter