Hjem Viralt Kvinne ble forsøkt dopet ned på bar – nå hylles bartenderen for måten han håndterte situasjonen

Kvinne ble forsøkt dopet ned på bar – nå hylles bartenderen for måten han håndterte situasjonen

Bartenderen fikk beskjed om at noen hadde sett en person som hadde noe oppi drinken til en av de kvinnelige bargjestene. Måten han håndterte dette på har gått viralt.

Dessverre er det ikke alle som bare er ute på byen for å ha det hyggelig. Noen har baktanker, og dop i drinker er dessverre noe kvinner er nødt til å være oppmerksomme på når de er ute på byen.

Historien om denne handlekraftige bartenderen på Tipitina’s i New Orleans ble ifølge UpWorthy delt på et Reddit-forum for bartendere.

Her forteller en av brukerne om en ganske unik måte å håndtere problemet med neddoping på byen:

– Satt på en bar der et band spilte. Det var bråkete og folksomt. En jente kommer opp ved siden av der jeg satt og sier til bartenderen «unnskyld meg, men jeg så akkurat den fyren der puttet noe i den jentas drikke,»

Personen som forteller om historien på Reddit forteller videre at det som skjedde videre var en positiv overraskelse:

– Jeg så ikke fyren hun pekte på. Bartenderen snur seg og sa noe, jeg mistenker det var et kodeord til noen og PANG. Alle lysene ble tent umiddelbart, sjefen for stedet går på scenen, stopper bandet og gjør følgende kunngjøring: «Kan jeg få deres oppmerksomhet: Vi har fått et varsel om at noen i dette rommet muligens har dopet en ung dames drink. Vi ber om at alle kvinner her umiddelbart setter ned drinken din og ikke tar en slurk til»

Deretter kunngjorde sjefen for stedet at han ville erstatte drinkene til hver eneste kvinne gratis.

– Hvis du er den unge damen, vil vi varsle deg når du kommer til baren. Hvis noen føler seg syke eller slappe, vennligst gi oss beskjed, fortsatte kunngjøringen.

Og lysene forble på. Bandet tok pause i lang tid. Men publikum jublet, og ingen klaget.

Siden personen som delte historien på Reddit ikke visste hvem mannen som hadde puttet noe i drinken til kvinnen var, så er det ikke kjent om og eventuelt hvilke konsekvenser dette fikk for mannen som forsøkte å dope ned kvinnen. Men kommentarfeltet på Reddit-forumet er skjønt enige om at det stedet «rocker».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com