torsdag, februar 27, 2020
Dyr Kvinne dumpet hunden i søpla for å flytte til kjæresten...

Kvinne dumpet hunden i søpla for å flytte til kjæresten – nå har hun fått sin straff

-

Søppeltømmeren kunne ikke tro sine egne øyne, da han fant en liten, utmagret hund blant søppelet. Da hadde lille Fawna ligget der i tre dager.

Det var søppeltømmeren Nathan Binnie som fant hunden. Han gav henne matpakken sin og kjørte henne deretter til et dyresykehus i Pennsylvania i USA. Det skriver WTAE.

Foto: Privat

Det viste seg at Fawna var chipmerket, og det var derfor enkelt å finne eieren. Men eieren ville ikke ha noe med hunden sin å gjøre lenger. Kvinnen hadde bestemt seg for å flytte til kjæresten sin i Texas. Og Fawna var ikke velkommen med på flyttingen. Kvinnen dumpet dermed Fawna i søppelet, og dro sin vei.

Kvinnen ble etter kort tid pågrepet av politiet og mistenkt for dyreplageri. Hun måtte gjennomgå en psykiatrisk undersøkelse, og betale en bot på 600 dollar, noe som tilsvarer rundt 5.100 norske kroner.

Foto: Save a Dog/Facebook

Ville adoptere Fawna

Veterinæren som tok hånd om Fawna, ble umiddelbart forelsket i henne. Hun ga henne både mat og kjærlighet, og sørget for at hun hadde det bra. Det tok ikke lang tid før Fawna hadde fått tilbake sin normalvekt, og løp rundt og lekte som om ingen ting hadde skjedd.

Megan valgte også å adoptere Fawna. Nå bor Fawna hos Megan og de koser seg sammen hver eneste dag.

Foto: Humane Society of Westmoreland County/Facebook

Skal bli terapihund

Megan forteller at Fawna har et veldig godt lynne, og at hun er full av kjærlighet og omsorg for mennesker. Dette til tross for hva hun har blitt utsatt for. Megan har planer om at Fawna skal bli terapihund.

En terapihund er en hund som er trent for sosialterapeutiske oppgaver. Disse hundene benyttes til terapeutiske besøk hos mennesker som er innlagt ved for eksempel sykehus, sykehjem, fengsler og psykiatriske institusjoner, for å bedre livskvaliteten deres. Hundene må tåle å bli klappet og kjælt med av helt ukjente mennesker.

«Hennes historie er virkelig inspirerende», sier Megan.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...