Forsiden Dyr Kvinne dumpet hunden i søpla for å flytte til kjæresten – nå har...

Kvinne dumpet hunden i søpla for å flytte til kjæresten – nå har hun fått sin straff

Søppeltømmeren kunne ikke tro sine egne øyne, da han fant en liten, utmagret hund blant søppelet. Da hadde lille Fawna ligget der i tre dager.

Det var søppeltømmeren Nathan Binnie som fant hunden. Han gav henne matpakken sin og kjørte henne deretter til et dyresykehus i Pennsylvania i USA. Det skriver WTAE.

Foto: Privat

Det viste seg at Fawna var chipmerket, og det var derfor enkelt å finne eieren. Men eieren ville ikke ha noe med hunden sin å gjøre lenger. Kvinnen hadde bestemt seg for å flytte til kjæresten sin i Texas. Og Fawna var ikke velkommen med på flyttingen. Kvinnen dumpet dermed Fawna i søppelet, og dro sin vei.

Kvinnen ble etter kort tid pågrepet av politiet og mistenkt for dyreplageri. Hun måtte gjennomgå en psykiatrisk undersøkelse, og betale en bot på 600 dollar, noe som tilsvarer rundt 5.100 norske kroner.

Foto: Save a Dog/Facebook

Ville adoptere Fawna

Veterinæren som tok hånd om Fawna, ble umiddelbart forelsket i henne. Hun ga henne både mat og kjærlighet, og sørget for at hun hadde det bra. Det tok ikke lang tid før Fawna hadde fått tilbake sin normalvekt, og løp rundt og lekte som om ingen ting hadde skjedd.

LES OGSÅ
Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes
LES OGSÅ
Ingen hadde besøkt babyen på sykehuset på fem måneder. Da visste sykepleieren hva hun måtte gjøre

Megan valgte også å adoptere Fawna. Nå bor Fawna hos Megan og de koser seg sammen hver eneste dag.

Foto: Humane Society of Westmoreland County/Facebook

Skal bli terapihund

Megan forteller at Fawna har et veldig godt lynne, og at hun er full av kjærlighet og omsorg for mennesker. Dette til tross for hva hun har blitt utsatt for. Megan har planer om at Fawna skal bli terapihund.

En terapihund er en hund som er trent for sosialterapeutiske oppgaver. Disse hundene benyttes til terapeutiske besøk hos mennesker som er innlagt ved for eksempel sykehus, sykehjem, fengsler og psykiatriske institusjoner, for å bedre livskvaliteten deres. Hundene må tåle å bli klappet og kjælt med av helt ukjente mennesker.

«Hennes historie er virkelig inspirerende», sier Megan.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet