Hjem Historier fra livet Kvinne fikk baby med kjæresten – eksmannen er donor, og alle bor sammen

Kvinne fikk baby med kjæresten – eksmannen er donor, og alle bor sammen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mamma-bloggeren Linda Fruits bor sammen med sine to små sønner, eksmannen Chris og kjæresten Maddy.

– Veien blir til mens vi går, sier Linda Fruits (33) til People om den uvanlige familiesituasjonen.

Nylig fikk mammabloggeren og kjæresten Maddy sønnen Arlo. Lille Arlo ble til ved at Lindas eksmann, Chris, stilte som donor.

Maddy har lenge drømt om å bli mamma, og før hun traff Linda, hadde hun lett etter en sæddonor for å få en baby alene. Hun var flink med barna Linda og Chris hadde, så da paret spurte Chris, gikk med på å være donor. Men ikke en stille donor. Han har gått med på å oppfylle Maddys drøm mot at han også er en aktiv part i barnets liv, og har en farsrolle.

Chris, som bor sammen med Linda og Maddy, er glad for å ha fått enda en gutt i huset. De to sønnene Linda og Chris fikk da de var gift, Elliot og Owen på 3 og 5, er ifølge mammabloggeren også glade for å møte den lille gutten.

Noe føltes ikke riktig

Da Linda giftet seg ville hun ha alt på papiret. Men ting føltes likevel ikke riktig. Hun manglet fortsatt noe, men var ikke helt klar over hva det var.

Hun og mannen hennes, Chris (37), møttes i baren der Linda jobbet. De giftet seg i 2016, etter flere års forhold. Men det var noe fysisk som manglet. I hvert fall fra Lindas side.

– Intimitet føltes som en forpliktelse, sier Linda som til og med spurte seg om hun burde ha et åpent ekteskap, fordi det fysiske mellom dem ikke føltes riktig.

Linda Fruits med kjæresten Maddy, eksmannen Chris og barna deres.

Etter hvert innså Linda hvorfor det fysiske ikke var der. Hun ble tiltrukket av kvinner. Det fulgte en lengre tid med selvrefleksjon før Linda bestemte seg for å komme ut av skapet til mannen sin.

– Ingen bør gå så lenge uten at noen ønsker å holde, kysse eller berøre dem. Og jeg ville at han skulle ha det han fortjener, sier Linda.

Elsket familien sin, og ville ikke at det skulle endres

Men hun elsket familien sin og ville ikke at noe skulle endres. Så det å si ordene var vanskelig. Hun endte opp med å hulke ukontrollert mens hun fortalte Chris om følelsene sine. Han tok imot Lindas betroelse på en uventet bra måte.

– Jeg vokste opp rundt homofile og lesbiske mennesker. Foreldrene mine hadde mange venner som hadde kommet ut av skapet sent i livet. Det hele ga mening, sier Chris.

Paret, som fortsatt er i skilsmisseprosessen, bestemte seg naturligvis for å avslutte det romantiske forholdet. Men ville de, som alle gjør i en slik prosess, splitte familien, dele eiendelene og være foreldre hver for seg?

Linda og Chris likte å være foreldre sammen. De er fortsatt nære venner, og valgte å bli boende sammen også etter skilsmissen i august 2021.

– Vi samarbeider godt i hverdagen og vi elsker å våkne opp med barna våre om morgenen og være sammen om det å ta vare på dem sammen, sier forretningsmannen Chris om parets praktiske innretninger etter skilsmissen.

De flyttet til hver sin ende av huset og begynte å date andre.

Full klaff med Maddy

Det var Chris som begynte å date først, mens Linda trengte litt tid før hun lastet ned en dating-app for lesbiske, Hun var egentlig ikke ute etter et forhold. Det var en ny side av seg selv hun ønsket å utforske.

Men etter at hennes første daten mislyktes på grunn av mangel på kjemi, avtalte hun et møte med Maddy (36).

Det var full klaff. I løpet av noen få uker utviklet Linda og Maddy sterke følelser for hverandre.

I starten syntes Maddy at Lindas ukonvensjonelle ordning med Chris var litt mye å ta inn over seg. Det endret likevel ikke følelsene hennes, og Linda var hele tiden veldig åpen om hvor hun var og hva som foregikk.

Linda deler glimt fra det unike familielivet på bloggen sin Fruity bunch. Hun får en del spørsmål. Ikke alle kommentarene er like hyggelige, men mange tidligere skilsmissebarn sier til henne at deres indre barn synes dette er famtastisk for hennes barn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com