torsdag, januar 20, 2022

Kvinne fikk panikk og krasjet etter å ha oppdaget en edderkopp inne i bilen

Mest lest nå

Kvinnen oppdaget en åttebeins edderkopp i bilen mens hun kjørte. Hun fikk panikk og krasjet bilen inn i en fjellvegg.

Kvinnen, som er fra New York, skadet beinet sitt i ulykken, og måtte tilbringe noen dager på sykehuset. Det skriver Daily Mail.

Det var «Town of Cairo New York Police Department» som rykket ut ved ulykken. De valgte å legge ut bilder og skrive om ulykken på Facebook:


«Etter å ha undersøkt dagens krasj på Silver Spur Road, synes vi det er nødvendig å ta opp noe vi ikke kommer ut for for ofte. Det kan se ut som at føreren av bilen oppdaget en EDDERKOPP i bilen sin mens hun kjørte. Føreren fikk panikk og krasjet og fikk en skade i beinet. Vi vet at det er lettere for noen sjåfører enn andre, men vær så snill, prøv å lære nye sjåfører og dere selv å overkomme frykten og stopp bilen på et trygt sted. Det handler om liv», skriver de.

Får mye støtte

250 kommentarer har kommet inn på politiets innlegg. Mange syns kvinnen har overreagert. Men mange støtter også kvinnen.

«Barna mine og jeg har også hatt en edderkopp-opplevelse i bilen … IKKE GØY!!!» skriver en.

«Jeg drepte nesten noen da jeg oppdaget at det var en bie i bilen min!! Jeg skulle ønske jeg tullet! Heldigvis var jeg allerede på vei til å stoppe bilen, så jeg slo til den i veldig lav fart! Lol, jeg vet ikke hva jeg hadde gjort dersom det hadde vært en edderkopp! Det kunne blitt mye, mye verre! Lol», skriver en annen.

Sjåføren er okei

Politiet opplyser at tilstanden til kvinnen er ukjent. Men en Facebook-bruker har kommentert følgende på politiets post:

«Sjåføren er en god venn av meg. Hun er på Albany sykehus. Hun er okei, men i dårlig form», skriver vedkommende.

LES OGSÅ: Skulle drepe edderkopp – endte opp med å brenne ned hele huset

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter