in

Kvinne med leukemi hoppet i fallskjerm på 90-årsdagen sin

skjermbilde: Instagram

Shirley Robinson fra Leicestershire I England fikk diagnosen kronisk lymfoid leukemi i fjor. Det stopper ikke 90-åringen fra å teste grenser her i livet.

Ifølge nettstedet Postsen ønsket ikke Shirley at livet bare skulle ebbe ut «på tomgang». Hun ville gjøre en forskjell, og lanserte en veldedighetskampanje for å støtte organisasjonen «Crisis», som hjelper hjemløse.

Og for å få inn midler til organisasjonen forpliktet Shirley seg til ikke noe mindre enn at hun på 90-årsdagen sin skulle hopper ut av et fly med fallskjerm.


BBC melder at hun så langt han samlet inn mer enn fem tusen britiske pund. Det tilsvarer 67 000 kroner.

– Dette er definitivt noe barnebarna mine vil huske meg for, kommenterer Shirley Robinson.

Sønnen hennes, Matthew, forteller at det hele startet med at familien prøvde å foreslå forskjellige måter de kunne feire 90-årsdagen hennes. Og barnebarna begynte å spøke med forslag om at de kunne ta henne med på paintball, strikk-hopping eller til og med fallskjermhopping.

Til alles store overraskelse gikk jubilanten selv for det siste alternativet.

Inntil hun hoppet i fallskjerm på bursdagen, som var den 13. mai, var den mest ekstreme opplevelsen i livet hennes å reise med en varmluftsballong på 70-årsdagen.

– Mamma er veldig spent, men hun er definitivt litt redd også. Han er mest glad for at alle tre oldebarna hans vil være til stede på arrangementet. Hun er en virkelig eksepsjonell dame, sa sønnen før hun hoppet.

Fallskjermhoppet ble arrangert på Langar flyplass i Nottinghamshire. Shirley kan også avsløre hvorfor hun valgte fallskjermhopp på bursdagen: Den tøffe kvinnen sier hun syntes fallskjermhopping var mindre skummelt enn å hoppe i strikk. Dermed ble det fallskjerm.

Og hun har ikke glemt hjertesaken sin:

– Med økende boligkostnader blir hjemløshet et større og større problem. Hvis jeg kan gjøre enda litt for å trekke oppmerksomhet til dette, gjør jeg det gjerne. Forhåpentligvis vil denne skumle opplevelsen for meg også bidra litt til å forbedre situasjonen, sier hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Trodde de adopterte en seks år gammel jente – hevder de fikk en kortvokst sosiopat på 23

Kan det være Noahs store flom som fant sted for 7500 år siden?