Hjem Historier fra livet Kvinne oppdager hun er gravid etter ektemannen dør i tragisk ulykke. Legene forteller henne det utenkelige

Kvinne oppdager hun er gravid etter ektemannen dør i tragisk ulykke. Legene forteller henne det utenkelige

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Courtney Hills elskede mann, Brian, hadde i mange år tjenestegjort i den amerikanske hæren. Han hadde vært utstasjonert i alt fra Kuwait til Irak og Afghanistan, og selv om han flere ganger hadde havnet i farlige situasjoner hadde han alltid kunne komme uskadet hjem til sin kjære Courtney.

Etter at paret fikk en datter valgte Brian å slutte i militæret for å bedre kunne fokusere på familien. Han ville bygge et liv og en fremtid sammen med min kjære – men slik gikk det ikke.

I februar 2016 var tragedien et faktum – Brian omkom i en tragisk trafikkulykke – og etterlot Courtney og datteren Reagan alene. Oppløst av sorg måtte Courtney og datteren ta farvel med en høyt elsket ektemann og far.

Paret hadde imidlertid lenge ønsket å få flere barn, og i tiden før ulykken hadde de bestemt seg for å utvide den lille familien. Allerede samme morgen som Brian omkom hadde de tatt en graviditetstest – som dessverre hadde vært negativ. Det skriver CBS Chicago.

Noen dager senere bestemte Courtney seg for å ta en ny test, og midt i sorgen og planleggingen av begravelsen fikk hun overraskende nok et positivt svar. Hun var gravid!

Da dagen kom hvor Brian skulle begraves, gikk Courtney opp til kisten, lente seg over sin elskede døde ektemann og hvisket inn i øret hans at han skulle bli far igjen.

Den utenkelige beskjeden

Månedene gikk, og Courtney gjorde så godt hun kunne for å tilpasse seg den nye tilværelsen som enslig mor samtidig som hun bearbeidet sorgen etter tapet av ektemannen.

Så da hun en dag plutselig kjente sterke smerter i magen ble hun redd og oppsøkte legen sin. Aller mest fryktet hun å abortere, og miste barnet hun ventet med sin avdøde mann.

Hun var derfor forberedt på det verst tenkelige da hun kom til legen, men legen kunne berolige henne – samtidig som han ga henne et nytt sjokk. Courtney ventet ikke bare ett barn. Heller ikke to. Nei, ultralydundersøkelsen viste at hun ventet ikke mindre enn tre. Trillinger! To gutter og en pike.

Courtney ble målløs samtidig som hun ble overlykkelig over å få tre levende minner etter ektemannen hun elsket så høyt. Men dessverre varte ikke lykken særlig lenge, for under en ny undersøkelse noen uker senere kunne legene fortelle henne at en av trillingene ikke hadde hjerteslag. Det ene barnet var dødt.

Atter en gang måtte Courtney kjenne på sorgen, men denne gangen fant hun stor trøst i de barna som fortsatt var i live og som ville komme.

Den 21. september fødtes de to andre babyene, Miles og Harper. Og de var helt friske!

I motsetning til hva som er vanlig, at trillinger bør tilbringe noen uker på intensivavdelingen, kunne Courtney allerede dagen etter reise hjem med de to av trillingene som overlevde.

Foto: Facebook

Sammen med den eldste datteren Reagan er Miles og Harper Courtneys stolthet og glede. Hun kaller ikke babyene sine for tvillinger – men trillinger som mangler en bror.

Naturligvis sørger hun over mannen og sønnen som gikk bort, men hun føler likevel på en måte det er en mening med det hele, og at de våker over henne og resten av familien.

Nå gleder hun seg til å oppfostre barna sine, for hun vet hvor stolt Brian ville ha vært av dem.

Foto: Facebook

Verdsetter hver dag

Courtney har følt på egen kropp hvor skjør lykken kan være, og har derfor lært seg å verdsette hver eneste dag hun har sammen med sin kjære familie. De har ikke alltid hatt det så enkelt, men takket være god støtte fra venner og familie ser Courtney likevel lyst på fremtiden. En fremtid hvor hun vil fortelle og lære barna alt om sin far. Både som familiefar og som soldat i hæren. En ekte helt, både på borte- og hjemmebane. Verdens beste far og ektemann, i følge Courtney.

Foto: Facebook

Jeg er så imponert over den enestående moren Courtney, som til tross for all motgang likevel gjør så godt hun kan for å være positiv og se fremover på hva livet ellers har å tilby.

Hun er en ekte heltinne som klarer å gå gjennom så mye sorg og likevel se gledene. Vi ønsker henne all lykke i fremtiden, og håper og tror på alt godt på hennes vegne.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com