Forsiden Historier fra livet Kvinne skriver et hjerteskjærende brev om selvmord. "Morgenen etter at jeg drepte...

Kvinne skriver et hjerteskjærende brev om selvmord. «Morgenen etter at jeg drepte meg selv, våknet jeg opp.»

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, våknet jeg opp.

Jeg lagde meg frokost på sengen. Jeg brukte salt og pepper på eggene. Jeg klemte juicen ut av en grapefrukt og helte i et glass. Jeg skrapte bort det svidde fra stekepannen og rengjorde disken. Jeg tok oppvasken og brettet håndklær.

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, ble jeg forelsket. Ikke med gutten lenger ned i gaten eller i rektoren på ungdomsskolen. Ikke i en forbipasserende jogger eller kjøpmannen på hjørnet. Jeg ble forelsket i min mor og måten hun satt på gulvet på rommet mitt og tviholdt hver stein fra samlingen min i håndflatene, helt til de ble mørkt av svette. Jeg ble forelsket i min far som nede ved elva hadde plassert brevet mitt i en flaske og sendte det med strømmen. Med min bror som en gang trodde på enhjørninger, men som nå satt på pulten sin på skolen og prøvde desperat å tro at jeg fortsatt eksisterte.

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, gikk jeg tur med hunden. Jeg så hvordan halen rykket når en fugl fløy forbi eller hvordan hennes tempo eskalerte ved synet av en katt. Jeg så den tomme plassen i øynene hennes når hun fant en pinne og så etter meg for at jeg skulle kaste den. Hun så ingenting, bare himmelen i mitt sted.

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, besøkte jeg naboens verksted. Jeg studerte fotsporene jeg som 2-åring hadde laget i betongen der. Sporene var begynt å falme. Jeg plukket noen blomster mens jeg så en eldre kvinne gjennom vinduet hennes, hun leste avisen med nyheten om min død. Jeg så mannen hennes spytte snus i en bøtte ved kjøkkenbenken, før han gikk inn til henne og ga henne den daglige medisinen.

LES OGSÅ
Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes
LES OGSÅ
En mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, så jeg solen stå opp. Hvert appelsintre åpnet seg som en hånd og barna i gaten påpekte hver eneste rød sky til sin mor.

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, jeg gikk tilbake til kroppen på likhuset og prøvde å snakke litt fornuft inn i henne. Jeg fortalte henne om grapefrukt, om elva og hennes foreldre. Jeg fortalte henne om solnedganger, hunden og stranden.

Morgenen etter at jeg drepte meg selv, prøvde jeg å gå det omgjort. Jeg angret. Men det var ingenting å gjøre med det nå.

Tenk på dette: Ifølge The New England Journal of Medicine, er rundt 80% av alle selvmordsforsøk impulsive handlinger. Og 90% av mennesker som overlever selvmordsforsøk gjør ikke nye forsøk på å drepe seg selv senere …

Selvmord er en permanent løsning på et midlertidig problem. Del dette med venner og familiemedlemmer.

Skrevet av Meggie Royer. Du kan lese mer fra henne på hjemmesiden hennes, Writings for Winter.

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet