Hjem Nyheter Kvinne spiste blekksprut – Kjente plutselig en ubehagelig kribling i munnen

Kvinne spiste blekksprut – Kjente plutselig en ubehagelig kribling i munnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Blekksprut er kanskje ikke den mest vanlige retten på middagsbordet her i Norge, men i mange land er det en populær rett.

En kvinne på 63 år fra Korea fikk en skrekkelig opplevelse da hun hadde nytt et tilsynelatende ufarlige måltid med blekksprut. Kvinnen kjente plutselig en intens smerte i munnen, og det ble senere avdekket at munnhulen hadde blitt impregnert med 12 baby blekkspruter.

Foto: Radio Antena

Stikkende smerte

Kvinnen spyttet ut maten straks da smerten oppsto, men fortsatte å oppleve «en stikkende smerte» i munnen.

Ved undersøkelse oppdaget legene flere babyblekkspruter festet til innsiden av kvinnens munn. Små «sekker» med blekksprutsæd hadde festet seg ved hjelp av et sementlignende materiale i munnen. Til tross for at blekkspruten ble kokt før den ble servert, var blekksprutfostrene fremdeles i live.

Et vitenskapelig dokument som rapporterer hendelsen fra National Center for Biotechnology Information i Bethesda, Maryland, sier i følge DailyMail:

«Tolv små hvite spindelformede, organismer ble sittende fast i slimhinnen i tungen og kinnet. De ble helt fjernet, sammen med den berørte slimhinnen.»

Det antas at blekksprutbabyene ble sluppet løs da kvinnen tygget over sædsekkene.

I følge blekksprutekspert Danna Staaf er munnen det eneste stedet disse sædsekkene kunne fått fest på menneskekroppen.

«Huden på hendene, og det meste av resten av kroppen din, er for tykk til at de kan bli sittende fast. Jeg har nok hatt hundrevis av spermsekker på fingrene mine og aldri følt et stikk.»

Ikke unikt

Til tross for at slike hendelser er sjelden, er det ikke første gang noe slikt skjer. Flere tilfeller i Japan har blitt rapportert om lignende hendelser.

Men dersom du liker blekksprut så har du sannsynligvis ikke noe å frykte. Indre organer blir fjernet når blekksprut blir forberedt i den vestlige verden, noe som betyr at det ikke er fare for at munnen blir en fødestue for blekksprutbabyer.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com