lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet Kvinne våkner opp fra koma og finner ut at...

Kvinne våkner opp fra koma og finner ut at hun er gravid – vet ikke hvem faren er

-

Gemma Holmes kolliderte med en bil og ble kastet over en travel vei. Hun brakk ryggen, led av hjerneskade og gikk inn i koma.

Seks uker senere våknet Gemma og ble fortalt av leger at hun var gravid, og allerede tre måneder på vei.

The Daily Mail delte i 2013 historien om den britiske kvinnen som mirakuløst var gravid etter en veldig alvorlig moped-ulykke.

I 2012 kjørte hun en moped da hun ble slengt over en travel vei og inn i en gatelampe.

Legene trodde ikke hun vill overleve fordi skadene var så seriøse. Hun brakk til og med ryggen. Men hun trosset oddsen og ble på bedringens vei med sin den gang 12 uker gamle sønn, Ruben.

Mens hun var på sykehuset viste tester at Gemma faktisk var 12 uker på vei. Hun var i koma og kunne ikke bli fortalt nyheten, så legene gikk til moren hennes, Julie, så hun kunne bestemme om de skulle beholde eller abortere babyen.

”Legene foreslo en abort fordi Gemma ikke kunne rygg-opereres før hun hadde født. Så mange ting gikk gjennom hodet mitt, men jeg ville vente til Gemma var våken til å ta avgjørelsen,” sa Julie, som nå har tatt på seg rollen som Gemma’s omsorgsperson mens hun er begrenset til en rullestol, til ITVs ‘This Morning‘.

Da Gemma til slutt våknet ble hun gitt nyheten, men hun hadde ikke noe minne om å ha vært i et forhold fordi hun hadde utviklet et alvorlig tap av minne. De tre tidligere årene var helt blanke.

Til tross for hennes alvorlige helseproblemer, bestemte hun seg for å beholde babyen.

”Jeg bare trodde at hvis denne lille babyen i meg har klart å overleve det forferdelige krasjet, så va han ment å være,” sa Gemma.

Smertefull graviditet

Briten hadde store smerter under graviditeten da hun ikke kunne ta høye doser smertestillende, noe som kan skade en ufødt baby, mens hun forbedret helsa. I mai 2013 fødte hun Ruben Miracle Holmes med keisersnitt.

”Jeg kunne ikke ha en naturlig fødsel fordi hjerneskaden jeg led av fra ulykken puttet meg i fare for ytterligere skade – fødsel legger press på hjernen,” sa hun.

Jeg ble også fortalt at kroppen min ikke kunne håndtere sammentrekningene etter å ha brukket ryggen min.”

Da intervjuet tok sted hadde moren og sønnen det bra, og Gemma ventet på en MR-skanning for å se om en operasjon ville hjelpe henne med å gå igjen en dag.

”Ruben er mitt lille mirakel og jeg håper jeg en dag får muligheten til å løpe rundt med han,” sa hun.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...