Forsiden Historier fra livet Kvinne våkner opp fra koma og finner ut at hun er gravid...

Kvinne våkner opp fra koma og finner ut at hun er gravid – vet ikke hvem faren er

Gemma Holmes kolliderte med en bil og ble kastet over en travel vei. Hun brakk ryggen, led av hjerneskade og gikk inn i koma.

Seks uker senere våknet Gemma og ble fortalt av leger at hun var gravid, og allerede tre måneder på vei.

The Daily Mail delte i 2013 historien om den britiske kvinnen som mirakuløst var gravid etter en veldig alvorlig moped-ulykke.

Reklame

I 2012 kjørte hun en moped da hun ble slengt over en travel vei og inn i en gatelampe.

Legene trodde ikke hun vill overleve fordi skadene var så seriøse. Hun brakk til og med ryggen. Men hun trosset oddsen og ble på bedringens vei med sin den gang 12 uker gamle sønn, Ruben.

Mens hun var på sykehuset viste tester at Gemma faktisk var 12 uker på vei. Hun var i koma og kunne ikke bli fortalt nyheten, så legene gikk til moren hennes, Julie, så hun kunne bestemme om de skulle beholde eller abortere babyen.

”Legene foreslo en abort fordi Gemma ikke kunne rygg-opereres før hun hadde født. Så mange ting gikk gjennom hodet mitt, men jeg ville vente til Gemma var våken til å ta avgjørelsen,” sa Julie, som nå har tatt på seg rollen som Gemma’s omsorgsperson mens hun er begrenset til en rullestol, til ITVs ‘This Morning‘.

LES OGSÅ
Fryktelig bilulykke tok livet av tre barn - seks måneder senere får foreldrene en utenkelig nyhet

Da Gemma til slutt våknet ble hun gitt nyheten, men hun hadde ikke noe minne om å ha vært i et forhold fordi hun hadde utviklet et alvorlig tap av minne. De tre tidligere årene var helt blanke.

Til tross for hennes alvorlige helseproblemer, bestemte hun seg for å beholde babyen.

”Jeg bare trodde at hvis denne lille babyen i meg har klart å overleve det forferdelige krasjet, så va han ment å være,” sa Gemma.

Smertefull graviditet

Briten hadde store smerter under graviditeten da hun ikke kunne ta høye doser smertestillende, noe som kan skade en ufødt baby, mens hun forbedret helsa. I mai 2013 fødte hun Ruben Miracle Holmes med keisersnitt.

”Jeg kunne ikke ha en naturlig fødsel fordi hjerneskaden jeg led av fra ulykken puttet meg i fare for ytterligere skade – fødsel legger press på hjernen,” sa hun.

Jeg ble også fortalt at kroppen min ikke kunne håndtere sammentrekningene etter å ha brukket ryggen min.”

Da intervjuet tok sted hadde moren og sønnen det bra, og Gemma ventet på en MR-skanning for å se om en operasjon ville hjelpe henne med å gå igjen en dag.

”Ruben er mitt lille mirakel og jeg håper jeg en dag får muligheten til å løpe rundt med han,” sa hun.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT