Hjem Nyheter Kvinnelig sykepleier i 60-årene omkom i helikopterulykke ved Sotra

Kvinnelig sykepleier i 60-årene omkom i helikopterulykke ved Sotra

Etter den tragiske helikopterulykken ved Sotra onsdag, bekrefter politiet i en pressemelding at en kvinne i 60-årene mistet livet.

Ulykken, som involverte seks personer, førte til at alle de berørte ble fraktet til Haukeland universitetssykehus for behandling, ifølge politiets rapporter fra 28. februar.

Kvinnen, som senere ble bekreftet død i løpet av kvelden, var ansatt hos Equinor. Pårørende til kvinnen er blitt varslet om det tragiske utfallet.

Anders Opedal, sjef i Equinor, uttrykte sin sorg til NTB over tapet av kvinnen, som han beskrev som en kjær kollega og en dyktig medarbeider. Hun var på jobb som sykepleier for å ivareta andres helse da ulykken inntraff.

De fem andre involverte i ulykken, alle ansatt i Bristow – selskapet som eide helikopteret, har ulike grad av skader. Bristow-sjefen har uttalt at sorgen preger hele selskapet.

I kjølvannet av ulykken annonserte Equinor et midlertidig opphold i helikopterflyginger. Flyginger vil være pauset fram til klokken 18 den 29. februar, informerte selskapet via heliport.no, og rådet reisende om å ikke møte opp ved helikopterterminalen før ny informasjon er gitt.

Haukeland Universitetssykehus har gitt en oppdatering på skadeomfanget til de fem som fortsatt er til behandling. Én person er kritisk skadd, én er alvorlig skadd, mens tre personer har pådratt seg lettere skader.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com